Saltpetersyra

Végül!

Publicerad 2012-03-30 01:00:26 i Vardagliga livet,

Är äntligen färdig med labbrapporten för Esterframställning! :D Asnöjd över detta, kan bara hoppas att resultatet av allt arbete är bra också! ;)

Detta leder till att jag kan ägna mig helt åt att träna inför högskoleprovet i morgon efter skolan! :D Awesome!



Who Framed Roger Rabbit

Publicerad 2012-03-28 21:37:15 i Vardagliga livet,

Alltid lika mysigt att höra brandalarmet på skolan. Vet inte vad det är, men jag gillar't! :D

Sprang av en slump på detta klipp på YouTube, från filmen "Who Framed Roger Rabbit"!
Väcker gamla minnen. Kommer ihåg att jag tyckte att slutet av filmen var riktigt äckligt, och kan nog säga att det intrycket består även fast jag inte är lättäcklad på något vis. 


WOHOHOHOOHOHOH

Publicerad 2012-03-27 00:05:00 i Vardagliga livet,

Käkade vrålgod middag hos farmor efter skolan. Riktig husmanskost med stekt fläsk, potatis och löksås!!! Kan inte nog poängtera att jag är helt galen i stekt fläsk och bacon och allt vad det är ;)

Drog sedan hem och nu sitter jag, sedan nära 4 timmar, och pluggar galet inför provet i morgon! :P

Livet leker!

Publicerad 2012-03-26 18:17:17 i Vardagliga livet,

Har äntligen fått mitt ID-kort!

Kan säga att jag var riktigt nära att gå ned till banken och skälla ut dem, det ska inte behöva ta 6 veckor för att få en legitimation, men som tur var så ringde jag hem och kollade om jag hade fått någon information hemskickad. Och vad hade man inte fått, om inte ett brev om att ID-kortet fanns att hämtas hos banken, super! :D Gick som på moln hem till farmor efter att jag hämtat kortet och träffade även broder där.

Väl hemma i Bergshamra sprang jag ned till ICA och hämtade ut min kära studentmössa! Yeah! :D

I morgon blire middag hos farmor efter skolan och så blir det råplugg inför kemiprovet! Vilket jag även måste göra nu... men det är bara att bita ihop :P

Phone please

Publicerad 2012-03-26 00:25:52 i Vardagliga livet,

Mest troligt så blir det denna lilla skönhet till mobil som får bosätta sig hemma hos mig! :D Skalet funderar jag på metallic eftersom den självklart måste glänsa och matcha (mig hehe) och mina blingbling smycken.

Lurarna vet jag inte, men det är dessa som jag har fastat mest för just i nuläget :P

Men då är frågan: En svart eller en grå Desire s? :)

Jodå

Publicerad 2012-03-25 23:46:05 i Vardagliga livet,

Lite smått panik, har faktiskt inte skrivit på labbrapporten än. Lite irriterande, men jag har i alla fall fixat med en hel del pappersarbete och planerat de kommande veckorna. En bra planering löser allt! :D

I morgon bitti blire till att ta tag i videoguiderna som ska upp på Surfa Enklares hemsida för att utöka vårt redan befintliga sortiment.

Besök oss gärna och rösta på oss i tävlingen Webbstjärnan. Röstningen öppnar förnst om 1 vecka, men kolla gärna runt på vår hemsida och visa våra videoguider, för några olika sociala medier och tjänster, för era nära och kära! :)

Time to study

Publicerad 2012-03-25 17:58:30 i Vardagliga livet,

Måste sätta mig med laborationsrapporten nu. Har skjutit upp den hela dagen för att jag inte har orkat... Får ta mig i kragen, måste kirra MVG i kursen! :)

Taggar för övrigt för att flytta hemifrån. Det är ingenting bestämt, men fatta skönt att börja om på egen kula. Stort steg, speciellt eftersom jag i så fall kanske flyttar 7 timmar bort från lilla byn Bergshamra... Får verkligen se vad som händer.

Just nu står det mellan studier i Stockholm, Jönköping och Karlshamn. Helst skulle jag nog behöva vänta ett år för att verkligen tänka igenom allt, men det är nog inte möjligt. Spännande, och nervigt!

High score

Publicerad 2012-03-25 14:19:55 i Vardagliga livet,

Kan tycka att det borde vara enklare att returnera sina varor som man inte är nöjd med. I själva verket kommer man in i en kryptiskt värld, där man inte har någon som helst aning om vad som ska fyllas i och var. Dessutom så är pappret fullt med stavfel och av saknaden av vissa ord i meningar. Inte bra gjort Nelly!

Dessutom så har jag en mamma som inte bryr sig om att hjälpa mig med sådanna saker, jackpott!

Because you are worth it!

Publicerad 2012-03-24 23:12:09 i Vardagliga livet,

Tog en tripp till Jönköping idag med kära Reb! :D Supermysigt, och en riktigt trevlig skola med omkringliggande område. Mycket mer själ än på KTH kan man lugnt säga!

En rolig grej var att föreläsaren som vi hade på skolan i förra veckan kände igen oss nere på JTH. Riktigt skön snubbe alltså, och det roliga var att när man gick runt på skolan så hörde man hela tiden hans röst eftersom han skiljer sig från alla andra med röstläge och förmågan att tala utomordentligt mycket.

Vet inte vart jag står just nu med studievalet, men jag hoppas att det löser sig snart :s

Grät några tårar till filmen "We just bought a zoo" Vid ett ögonblick kunde jag verkligen föreställa mig att jag själv stod i den punkt i mitt liv där min partner dött och sorgen efter det. Bara tanken på att mista någon som skulle komma att betyda så mycket... 
Har en känning av huvudvärk p.g.a. detta, men det var det värt!

Jönköping?

Publicerad 2012-03-23 22:24:11 i Vardagliga livet,

Sugig dag i skolan idag... inte mycket hände alltså + att jag missade bussen på morgonen, för första gången på ca 3 år. INTE kul!

Drog iväg och sorterade vykort i några timmar och sedan hem för att hänga och ta igen lite tid. Fixade garderoben och kollade lite serier.

Har en laborationsrapport att skriva, men jag orkar inte just nu, behöver lite ledig tid!

Reb hörde av sig och meddelade att det trots allt skulle bli en liten tripp ned till Jönköping för att gå på Öppet Hus. Vad roligt, jag gillar utflykter! :D Får se om jag blir konverterad, men just nu känns det såhär, om jag kortar ned listan kraftigt:
  • Konstfack, Grafisk Design och illustration, Stockholm --> Kan leda till illustratör, grafisk designer, art director och animatör.
  • Basår i Digitala medier, Blekinge --> Kan leda till, efter fortsättningskurs med Digital bildproduktion, videoredigering, webbdesign, grafisk form, layout, postproduktion för video, animation, projektledning, art director, illustratör, fotoredigering, fotografi.
  • Mediedesign, Luleå --> Kan leda till webbdesigner, art director, projektledare, grafiker TV/tidningar, grafisk formgivare, illustratör.
  • Grafisk design och webbutveckling, Jönköping --> Kan leda till art director, grafisk formgivare, webb-apputvecklare.
  • Digital visualisering, Jönköping --> 3D visualisering

Pyton

Publicerad 2012-03-20 19:34:11 i Vardagliga livet,

Inget vidare...
Men jag kan inte grina illa hur länge som helst. Måste fixa med labbrapport och massor med annat :s


Time for bed

Publicerad 2012-03-19 23:53:44 i Vardagliga livet,

Har sett senaste avsnittet av "Grand Designs" Awesomeness säger jag bara! :D

Väntar på det förbaskade brevet från banken som säger att mitt ID finns hos dem, måste ha det alldeles snart! :O Har en studentmössa som ska hämtas senast 30 mars och ett högskolaprov som ska skrivas 31 mars! Kom igen, kom igen! :s

I morgon blire kort dag, men jag ska fortsätta med mitt arbetssökande och dra mig ned på stan med en liten bunt av CV'n! Får se vad som händer :)

Chill

Publicerad 2012-03-18 21:52:57 i Vardagliga livet,

Spenderade lördag-söndag med tjejerna, från grundskolan, hos min pappa. Vi käkade tacos och chillade galet :D Alla stannade kvar över natten. Mysigt mysigt.

Borde plugga, men jag orkar seriöst inte... Har haft så jäkla fullt upp så länge, så nu var det dags för vila.

Kollar på "Grand Designs" ett program om innovativa byggnationer. Låter kanske inte jätteintressant, men det är det faktiskt!


Äntligen!

Publicerad 2012-03-15 23:48:06 i Vardagliga livet,

Herregud vad jag har slitit, men äntligen är jag klar! :D Som vanligt så lämnar jag in mina saker i sista minuten!

Nu ska slutligen min lilla dator få vila lite, den har jobbat på bra under en tid och mycket mat har den fått, i form av massor med konstiga nya program. Stackarn, stackarn!

Slutligen så vill jag återigen rikta ett stort tack till Erica som hjälpte mig med att möjliggöra denna inlämning! Utan din skanner så hade mitt arbete sett riktigt jäkla B ut :O

Taggar för helg, asskönt! Lördag blire FF hos min fader med tjejerna från gamla klassen. Ser fram emot :D

DAMP!

Publicerad 2012-03-12 19:39:48 i Vardagliga livet,

Idag är det inlägg som speglar min sinnesbild för tillfället, alltså irritation...

Min tvillingbror har seriösa problem alltså. Han har varit skyldig mig pengar i 4 månader, men lägger inte ned någon energi i att betala tillbaka lånet. Så nyss var jag nere hos honom och det slutade med att jag beslagtog hans mobil! Ha!

Nu, och resterande tid av kvällen, blire till att jobba med arbetsproverna! :D

Yei!

Publicerad 2012-03-12 19:20:03 i Vardagliga livet,

Har idag beställt två superfina klänningar! Håller tummarna för att de sitter som handen i handsken när de väl kommer :)
Och med tanke på att jag är kort så lär jag inte behöva oroa mig över att de är för korta ;)

Ett minus är att det numera endast finns 10 öre på mitt konto. Oopsie! :O

Kul

Publicerad 2012-03-12 17:53:28 i Vardagliga livet,

Man införskaffar en fet jäkla apparat med allt-i-ett funktion, men endast 1 funktion kan användas till fullo. Så jäkla "waste of money" Och ja, jag är irriterad!

Det går inte att scanna och endast 1 av 3 datorer har möjlighet att nå skrivaren för att skriva ut dokument... Jag pallar inte. Borde man inte fixa så att allt fäkla skit fungerar så att det i alla fall kan gå på garantin eller vad fasiken det är som det handlar om.

Men min mamma är inget bra på sådanna saker nej...


Tjafs

Publicerad 2012-03-07 20:25:12 i Vardagliga livet,

Uäk, sitter här och mår illa, huvudet snurrar, men vad har jag egentligen att gnälla på egentligen? Ska strax ställa mig och diska innan jag börjar plugga inför Religionsprovet i morgon. Åhh jag vill inte! :(

Idag har det i alla fall hänt en hel del. Engelska på morgonen och sedan vidare till en miljödebatt i aulan som pågick i 1 ½ h. Intressant, men samtidigt inte. Lite bättre representanter för kommunens partier hade kunnat införskaffats kan jag tycka. Vänstern var lite blek...

Hade sedan Kemi i 1 ½ h och det var väl inget mer med det, efter det så hade jag, som ensam person, redovisning om min egna verksamhet på miljötekniken. Det kändes bra, jag talade lugnt och tog pauser, men dock så läste jag lite väl mycket innantill för att kunna kallas väl förberedd, men läraren förklarade sig som nöjd :)

Slutade tidigare och drog ned på stan för att köpa en supermysig halsduk och två par byxorH&M. Hälsade sedan på farmor och umgicks med henne 45 min innan jag drog hem :D
Fick förresten MVG- på min rapport om internationell relationer om varför Frankrike men inte Storbritanien valde att gå med i Irakkriget! Asnöjd!...fast jag hade gärna kunnat ta emot ett lite starkare MVG (a)



Old pic

Usch och fy

Publicerad 2012-03-06 21:09:22 i Vardagliga livet,

Kom hem, åt och slocknade i sängen i 3 timmar... Har lite smått panik nu eftersom jag i morgon har en redovisning och ett "prov" på torsdag i Religionen och jag måste plugga...

Resan till Forsmark var en blandat upplevelse, som just nu känns rätt misslyckad i den sinnesställning som jag befinner mig i nu, men tidigare så var jag nöjd.

Började med att gå upp vid 06.00 efter 5 timmars sömn och fördrev sedan 2 h på buss och bil till just Forsmark. Väl där så gick vi på en föreläsning i 1½ h och sedan lunch. Efter lunchen drog resten av gruppen iväg till Reaktor 3 och SRK, medans jag stannade i informationsbyggnaden eftersom jag inte hade någon gilltig legitimation. I stället så jobbade jag på mina arbetsprover i 2 h och under denna tid så hann jag även prata med en svetsare från reaktor 1 i 30 minuter, hehe.

Guiden Christian återvända från den guidade turen med min grupp i reaktor 3 efter 2 timmar och startade då en egen privat guidning digitalt, inne i reaktorn. Under 1 h då resterande var i SRK så förklarade då Christian hur saker och ting fungerar och tankar kring en hel del. Mycket trevligt av dem att orda det så! :D

Därefter bar det som sagt iväg hemmåt i 2 h och hur det slutade när jag kom hem vet ni redan...



Mjo mjo

Publicerad 2012-03-05 23:59:00 i Vardagliga livet,

Efter CV-skrivande och arbetsprovsjobbande inför Konstfack är det nu dags att gå och sova för att sedan gå upp vid 06.00. Inte mycket sömn blir det inatt inte...

I morgon blir det i alla fall, efter studiebesöket, till att skicka lite CV'n till några människor för att försöka haffa något jobb :)

Har också en redovisning att förbereda... Vet inte ens vad jag ska säga under denna. Det enda jag vet är att jag måste vara bättre än de andra som har redovisat tidigare, då läraren inte riktigt var nöjd med dessa förklarade hon (?!) Ja inte vet jag... :s


Forsmark

Publicerad 2012-03-05 22:16:10 i Vardagliga livet,

I morgon blire studiebesök till Forsmark. Spännande, får se vad som väntar. Heldag blir det i alla fall, är nog inte hemma förnst vid 18.00 Åhh jag har inte tid!! :s

Joru!

Publicerad 2012-03-04 23:18:39 i Vardagliga livet,

Kvällens pepp stod Mikael Hollsten för med sin Livestream! Måste faktiskt säga att den mannens arbete är otroligt inspirerande på många vis! Gillar man muskler och lite lättklädda bilder (varvat med träningssnack) så är det ett tips att kika in bloggen! ;)

Har massor att göra denna vecka, och jag vet inte hur jag ska orka... Men nätter med god sömn och dagar med så lite stress som möjligt håller jag tummarna för. Och och på tisdag så blire besök till Forsmark, får se om jag överlever utan tjejerna ;)

Var för övrigt hos pappsen en tid idag för att hjälpa till att montera upp köket. Snart är det klart! Yippie :) Nästa helg blire till att knacka bort det rödlila kaklet och ersätta med det nya vita blanka :D



Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela