Saltpetersyra

HTSYO(F)D!

Publicerad 2012-10-27 19:10:00 i

Asså jag får krupp! Palla orkaborkabirkasnorkafjorkatorkaslorka k bry!

Kände för att skriva något högst olämpligt som rubrik, men istället blev det något kryptiskt som står för samma sak. Dock lite vänligare för öronen. Men den står fortfarande för vad jag känner, bokstavligen!

Mage

Publicerad 2012-10-24 19:58:00 i

Tjoho!! Har varit lite låg hela dagen, men nu känns det mycket bättre. Har fått sjukt mycket vardagsbestyr gjort idag och jag känner mig mer och mer taggad på ett framtida arbete!

Har den senaste månaden gjort minst 20 sit-ups per dag och idag blev det 100. Älskar anblicken av mina pumpade magmuskler. Jag har väldigt lite kroppsfett på magen vilket ger mig stora möjligheter för synliga magrutor. Må vara väldigt okvinnligt, men jag gillar't!! Jobbar på att de ska framträda ytterligare! (a)

Jobb jobb jobb

Publicerad 2012-10-23 14:00:00 i Vardagliga livet,

Sökte tyvärr inga jobb förra veckan, viket jag borde gjort... Vilket jag sagt att jag skulle göra... Så det är kvar till denna vecka. MÅSTE MÅSTE verkligen hitta ett nu!! Men jag har faktiskt börjat, och det säger jag inte bara. Har inte skickat in något än, men jag jobbar verkligen på det! Samt att jag har registrerat mig för Tekniksprånget så nu är det "bara" att anmäla sig intresserad till något/några företag!

Känns faktiskt som att jag börjar få lite ordning på mitt liv!

Hopkok vecka 42

Publicerad 2012-10-23 13:41:00 i Vardagliga livet,

Torsdag
Riktigt rörig dag! Stressade till bussen, men fick sedan höra att jag absolut inte skulle ta den... Var bara att irriterat vända hem igen och vara inne 2h senare för att träffa Reb på hennes halv-lediga dag. Skoshopping blev det och sedan middag i tredje hemmet för att sedan ta mig vidare till Liesta. Självklart så missade jag den tänkta bussen, trots att Reb försökte racea-ikapp till Rösa. 30 min senare gjordes ett nytt försök att hinna med bussen och sedan blev det en kväll av film/serie-tittande. Och något lite udda, blev lämnad helt ensam i stora huset när Hampe hämtade sin pappa i Rimbo, inte mig emot. Antar att man har fått lite förtroende ändå.

Fredag
Flängdag! Var inte tillbaka i Norrtan först vid 16.40 och tog mig direkt hem för att hinna vara hemma i 30 min. Hann precis duscha, packa väskan och sminka mig. Jag visste fortfarande inte om det skulle bli en lugn kväll i tredje hemmet eller utgång. Bio blev det i alla fall med "kelparna som blev kvar" Bitchkram - riktigt bra film!! Åter middag hos Reb med Räkan. Spelade kort samt knaprade på grönsaker med dipp.

Some monkey business

Publicerad 2012-10-21 22:04:00 i Tecknat,

Spenderade några timmar ytterligare, utöver de som jag lade ner för några veckor sedan, på att göra klar min Golden snub-nosed monkey. Totalt ca 5 1/2h arbete, och jag måste tyvärr erkänna att jag slarvade lite mot slutet (d.v.s. underkroppen och grenen) annars är jag helnöjd!

Glad!

Publicerad 2012-10-20 20:59:00 i Vardagliga livet,

Sitter i min ensamhet inne i rummet och smuttar på ett glas rödtjut. Inte direkt det godaste jag druckit, men tar man det jäääkligt långsamt så fungerar det faktiskt.

Så otroligt glad just nu! Kan inte riktigt sätta ord på mina känslor, men en ny liten krabat har satt sina fötter till världen! Så mysigt! :D

Samt att jag alldeles strax ska bege mig för att titta på lördagsunderhållningen: Intresseklubben är det som gäller! Så nu tar jag mitt rödtjut och går. Ha det!

Muuusik!

Publicerad 2012-10-20 19:31:00 i Musik,

Hamnade återigen i det rosendoftande träsket som heter YouTube, för att spendera lite tid med att hitta ny musik. Och oj vad jag lyckades! Blir alltid lika glad!

Oliver Tank


Moddi

Angus Stone


Boy & Bear

Real music!

Publicerad 2012-10-17 18:37:00 i Musik,

Jag vet att jag har lite udda musiksmak i förhållande till den vanliga individen, men åhh vad jag gillar detta, speciellt framåt 3:59!!

3:59 börjar det leva!

Tidsfördriv

Publicerad 2012-10-17 16:20:00 i Vardagliga livet,

Blev rekommenderad att läsa 2 historier tidigare, och är det så att ni någon gång har lite tid att fördriva, varför inte ge dem lite uppmärksamhet. Jag tänker inte alls förklara något djupare vad de handlar om mer än det allra grundläggande för att väcka ert intresse. Säger jag för mycket förstör det bara - vilket jag själv delvis fick erfara...
De är båda välomtalade på internet så uppenbarligen så är de uppskattade.

Ted's Cavin Page
På engelska och tog ungefär 2-3 timmar att läsa och är på 10 sidor. Handlar om 2 personer som utforskar ett grottsystem och upplever diverse relaterade och orelaterade händelser.

The Dionaea House
Också på engelska och krävdes kanske 2 timmar för att läsas. Handlar om människor som försvinner, en efter en, när de har fått reda på för mycket. Historien hoppar mellan totalt 4 sidor/bloggar, men om ni bara följer anvisningarna så kommer ni rätt.
Blev uppmanad att inte läsa denna på kvällen/natten, men personligen så hade just det ingen inverkan.


Awesome låt!!

Trött

Publicerad 2012-10-16 10:59:00 i Vardagliga livet,

Väl hemma efter Stockholmsbesöket igår, slocknade jag i sängen vid 16.00 i 1h. Käkade sedan middag och slocknade återigen vid 18.00. Vaknade 00.30 av väckarklockan och gick upp för att borsta tänderna och gå och lägga mig igen. Vaknade 10.30 idag - så man kan lugnt säga att jag har fått sova...(!) Att sova nästan 18 timmar är inte normalt, hoppas att det bara är förkylningen som spökar!

Fick nyligen höra av tvillingbrodern att han klarade uppkörningen också!! Så när jag mötte honom i hallen så hade han precis varit ute på premiärturen! Hans glädje har nog hunnit lägga sig lite, för det kändes som att jag var gladare än vad han var!

Mmm must!

Publicerad 2012-10-15 16:00:00 i

Woho! Följde med tvillingbrodern när han hade sin skrivning för körkortet idag. Så jäkla glad för hans skull, han klarade det med hela 61 rätt!! :)

Och och, jag har idag druckit årets första julmust!! Men det saknades något stort till... PEPPARKAKOR!

Hohoho!

Publicerad 2012-10-15 00:29:00 i Vardagliga livet,

Det mina vänner, är en uppdatering som heter duga! Lär ju ta typ 5 min att läsa båda dessa inlägg nedan! xD

Asså denna låten!! Vet inte varför, men jag gillar'n!

Ytterligare lite mer allmän uppdatering!

Publicerad 2012-10-14 23:57:00 i Vardagliga livet,

Precis som nämnt i föregående inlägg, så är det helgerna som det händer grejer på! Hade dock lite mer action till vardags denna vecka med två inplanerade Stockholmsbesök. En under tisdagen, som visserligen inte blev av och en på fredagen. Åhh, deprimerande tanke: har gjort av med nästan 500:- på bussremsor den senaste månaden... Det är riktigt illa!

Fredag
Drog in till Kista centrum för att möta upp Reb efter hennes jobb. Riktigt mysigt var det. Köpte ett par "kängor" med rejäl klack, efter att ha fallit pladdask för dem. Och haha, Reb köpte likadana efter en viss tids fundering! Köpte också ett par välbehövlig jeans samt ett par nya vantar, vilka också behövdes! Tog direktbussen till Norrtan och fortsatte sedan ut till Bergshamra för att stressa hem, duscha, göra mig i ordning och dra in till Norrtan igen för en krogrunda. Gjorde misstaget att ta på mig mina svinhöga nya skor och gå 15 min till bussen... det kändes efter kan jag säga. Dessutom så trodde jag att jag inte skulle hinna med bussen... Mötte i.a.f. upp Hampus och Zacharias och drog iväg till Åtellet för lite drinkar och shots, träffa Simon, dra till Little Dublin, träffa Arvid m.fl och faktiskt, efter några Smirnoff nästan tycka att whiskeyn som man blev bjuden på, nästan var god. Hamnade återigen på bussen till Liesta med  bl.a en rätt så packad Zacha som emellanåt slocknade!

Lördag
Hemma rätt så sent, lagom till middagen, och blev faktiskt hämtad av mor vid macken efter att bara behövt säga "Men mina skor!!" Krubbade och sedan kom Reb över med bilen för lite kelphäng och skitsnack!

Söndag
Idag drog jag till pappsen för lite gammalt hederligt köksarbete i form av att göra egen korv! Det ni, det är det inte alla som gör! Två olika sorter gjordes lamm- och nötköttskorv, blev totalt ca 50 stycken och tog kanske 6 timmar (Inte rent korvarbete). Intressant var det, gav mersmak!


 

Allmän uppdatering v.40!

Publicerad 2012-10-14 23:35:00 i Vardagliga livet,

Hihihi, nu ska ni allt få höra om alla mina små äventyr under vecka 40!
Mycket att berätta om, skojja inte! Det kanske inte händer mycket på vardagarna i mitt liv just nu, men oj vad helgerna är händelserika, och p.g.a. detta så har jag inte sovit hemma en hel helg på ett bra tag (a)

Vecka 40
Torsdag
Besökte då Rimbo-marknaden med mamma och syster, vilket direkt övergick till att gå med Hampus, Zacharias och Sebbe. Så småningom drog vi iväg till en sliskig pizzeria där jag käkade en äcklig kycklingsallad... Vi fick sällskap av Simon och drog tillbaka till marknaden för ytterligare ett varv.
Var lite smått förkrossad i bilen påväg in kan jag f.ö. säga, då jag insåg alltför sent, att jag glömt att ta på mig mina ringar. Kände mig lite sådär lagom naken!
Ja, vad finns det mer att säga om kvällen? Hm, det var väldigt trevligt och efter att ha tvekat lite på om jag skulle stressa till den sista bussen, så hamnade jag i Liesta över natten.

Fredag
Ingen märkvärdig dag egentligen, mer än att jag när jag väl var hemma vid 15.00 cirkus, mådde skit rent utav sagt! Inte kul alls, och jag sov bort typ hela kvällen...
 
Lördag
Spenderade dagen med att kolla på serier och försöka få ett hum på om jag mådde bra eller inte. Det var så konstigt allt bara! Illamående som kom och gick och en huvudvärk som tryckte. Av någon anledning så slutade det med att jag ändå tog mig in till Norrtan för en mycket sen krogrunda (var inne 23.45) Och efter bussresan mådde jag så jäkla illa att Hampus och Arvid var tvungna att låta mig sitta ner i ca 20 min innan vi kunde gå till Little Dublin. Och inte ens där mådde jag bra, drack inget och var bara allmänt tråkig, precis som jag hade förutspått, men som blivit avfärdat. Väl på bussen till Liesta vid 02.00 mådde jag dock bra igen och var pigg och glad! :s
 
Söndag
Haha, mådde skit igen frammåt kvällen när jag kom hem vid 17.00. Slängede i mig lite mat. Fläsk och rårakor - kan inte bli mycket godare, men jag käkade typ inget, utan gick direkt och lade mig... Som tur var så drog jag mig dock upp ur sängen ett litet tag för att haka på den 2 timmar långa konversationen med Kelparna! Grymt trevligt! :D Det får vi allt göra igen!



Helt såld!

Fucking jävla skithelvete!

Publicerad 2012-10-05 17:20:00 i

Mår piss! Tog därför en Alvedon och var påväg att gå och lägga mig...Men vafan händer inte då?!?!
Jag är så jäkla förbannad just nu!!! Ligger ute på soffan och deppar...Min helvetes jävla katt har återigen pissat i sängen och nu är det risk för att hela jävla sängen är förstörd.

Känner att det är en jäkligt trevlig ton på detta inlägg! Yippie!

Tjoho!

Publicerad 2012-10-03 19:30:00 i Vardagliga livet,

Norrtäljemarkanden idag med Challe och Isa!
Väldigt trevligt var det att bara strosa runt och snacka massa skit! Fick också se Isas nya lägenhet, vid sjukhuset, vilken är riktigt riktigt schysst! Liten, men mycket fin! Fick skjuts hem av Challe och tryckte, efter middagen, i mig en massa chips från marknaden. Uäääk känner jag nu...



Kan inte riktigt få nog av denna! Sjukt nervös för att sedan tända till rejält!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela