Saltpetersyra

Går inte sådär jättebra just nu.

Publicerad 2013-02-26 17:32:23 i

Fast i Ledinge 40 min atm, helt jäkla värdelöst. Var påväg hem till farsan, och hade dragit tidigare från jobbet för att passa Berga-bussen efter R-banan, när man fick beskedet att jag hade blivit utelåst om jag fortsatt resan ditåt. Blev tvungen att lägga om rutten via Riala, till mamma ist, och självklart måste man vänta toklänge på bussen... Lagom att sova när jag väl kommit hem och fått krubba, men nej då måste jag vänta på farsan för att få skjuts över till honom....

Hihi

Publicerad 2013-02-21 18:15:29 i

Busade till det lite efter hälsokontrollen genom att shoppa, under arbetstid, lite av Gina Tricots nya vårkläder. 500:- fattigare, men med en massa nya fräscha kläder! :)
Har idag varit superproduktiv på jobbet, men nu längtar jag bara efter helg!
Fick förresten resultaten från hälsokontrollen samt drogtestet, och ALLT visade positivt! Visade indikationer för droger på alla testade drogtyper... not. Men jag har tämligen hög blodsockernivå (nära taket för en låg gräns av diabetiker) och blev rekomenderad att gå på en kontroll närmast i framtiden o_O

Previa

Publicerad 2013-02-19 07:03:08 i

Påväg till jobbet med restriktionen att inte käka eller dricka något de närmaste timmarna. Och inte får jag gå på toa som jag vill, för idag väntar en hälsokontroll med tillhörande drogtest. Trevligt med en liten utflykt från jobbet :)

Helgen i korthet

Publicerad 2013-02-19 06:59:51 i

Spenderade fredagen hemma med en välförtjänt tidig kväll vid 22. Lördagen bjöd först på en jättetrevlig Mellokväll med en grundskolekompis hemma hos henne i Färsna. Sedan sprang jag ner till På G för att hänga med Rimbo-ligan för lite drickande och sedan sluta med en mycket intressant kväll/natt ute i Liesta ;)
Stannade till 17 dagen efter och träffade på bussen till Norrtan, en mycket gammal barndomsvän som jag var jättetight med, vi snackade massa minnen och nu ska vi ta en fika tillsammans någon dag här framöver :) Hann med en liten snabbis till morsan efter det för att tömma garderoben och forsla över allt till pappa. Det går bra nu!! Peppar peppar ta i trä.

Uppdatering

Publicerad 2013-02-15 21:10:17 i

Tog oss hem från Sandviken onsdag kväll efter en mycket lärorik dag med föreläsningar och en lång och grundlig guidad tur på Sandviks feta industriområde. Var hemma 21, så fick rätt fet resetidsersättning! :)
Torsdagen kändes inte superproduktiv, gick tidigare från jobbet, men trots det slutade det med att jag var hemma senare än vad jag faktiskt brukar tack vara stopp i tunnelbanan... Var så sjukt trött och grinig när jag kom hem så somnade 19.30, 30 min efter hemkomsten.
Idag var jag mycket mer produktiv, men när jag skulle hem för dagen idag, hämta grejorna och stämpla ut, så hade jag blivit utelåst från våra lokaler. Så jag ringde handledaren och sedan vakten som sa att han inte kunde lämna sin post, jag får inte låna nyckeln och därför var tvungen att vänta tills de var två på skiftet d.v.s. vänta över 1h. Slutade med, efter ett långt och trevligt samtal, att han trots allt kunde låna nyckelknippan till mig. Så letade mig ut till vaktis, sprang in igen, gjorde mig i ordning och tillbaka till vaktis för att lämna nycklarna. Tog sisådär 50min att fixa allt! xD

Resa till Sandviken

Publicerad 2013-02-12 21:45:23 i

Fyll fräs idag!
Fick spendera natten i Norrtan hos min farmor för att kunna vara på Sthlm-central vid 06.20. Mötte upp de andra tre tekniksprångarna Jonas, Emma och Anton vid bögringen och sedan blev det till att åka tåg ca 1 1/2 h upp till Gävle. Fortsätta med buss och sedan spendera 2 1/2 h med diverse föreläsningar, avbryta för lunch, sedan åka till Sandvik Coromant för 2 h föreläsningar och lite rundvandring innan vi fick checka in på vandrarhemmet. Sedan blev det massa mysigt häng med alla grabbar i det obefintliga samlingsrummet innan vi käkade en asgod grilltallrik och sedan efterträtt. Allt bekostat av Sandvik! :) Asmysigt, och astrevligt var gänget som jag hittade!! Satt på restaurangen i 2 1/2 h innan vi fortsatte hänget "hemma" Och nu bara måste jag få sooova!

Shotgun Crackers @ Mobergs!

Publicerad 2013-02-10 18:11:58 i

Förkrök hos Challelotten med Isa och Anki igår, inför Mobergs. Astrevligt med bira, Campagne och Melodifestivalen för att sedan få skjuts till Norrtan av Simon. Satt kvar i bilen typ 40 min för att ta slut på Campagnen och snacka massa. Sedan blev det röj på dansgolvet till Shotgun, shot, drink, på knä vid toan, VIP-avdelning, häng på parkeringen med diverse fulla människor och slutligen övernattning i Liesta istället för det planerade som var att sova hemma. Saker börjar lösa sig med en viss någon, vilket känns bra. Och nu vet jag någorlunda vad jag kan/inte kan förvänta mig och vilken nivå det ligger på. Så det är positivt!

Heeeelg!

Publicerad 2013-02-08 17:21:31 i

Långa sista timmar innan utstämpling, men finally sitter jag i bil, nu hem till mamma. Får se om det blir något ikväll, men oavsett så blire utgång imorgon! Har längtat :)

Och nästa fredag blire afterwork med teknikaprångarna! Hihi.

Blääääää

Publicerad 2013-02-07 17:49:01 i

Sitter på bussterminalen i Danderyd och väntar på papi, lär behöva vänta 30 min. Det suger ju! Tur att jag köpte lite gooodis!! :)



Gedigen mix av tomtar och Tintin.

Publicerad 2013-02-06 21:11:34 i

Hahaha! Fick idag reda på att Jonas på mitt kontor är ett riktigt schlager-fan!! Det trodde jag aldrig! Han är en riktig pajas, en galen tomte, men asrolig :) Intressant var den insikten iaf och han tycker att det är askul med dubbeldäckarna och pratar om att han ska spendera 2h på dubbeldäckaren "bara för att" (?)
Och min handledare påminner lite om en blandning mellan Andreas Waise och Tintin ;)

Sandviken

Publicerad 2013-02-06 21:01:03 i

Jobbet flyter på bra, mycket bra t.o.m. Trivs som fisken i vattnet och mina kollegor är så sköna!! Idag blev det mikroskopgenomgång, rapportläsande, rundvandring på produktionen, eget arbete med en order samt så tog vi tekniksprångare problemet i egna händer och fixat våra passerkort så att de äntligen fungerar i restaurangen och så vi kan fixa vår tidsrapportering. OCH OCH OCH nästa vecka blir det till att fara till Sandviken på tisdag-onsdag!! :)

Feb. 05, 2013

Publicerad 2013-02-05 19:14:05 i

Fullt sjå på jobbet idag. Hade lyxen att åka med pappa in och hem idag också. Tog en sväng förbi Täby C efter jobbet och införskaffade ett par jeans, t-shirt och eventuellt lördagens utgångströja. Blir toppen, blir förkrök med Campagne på då ;)
Var inte hemma först 19 och nu blire välförtjänt slapp och sedan sova vid 21! :)

Sandvik dag 2

Publicerad 2013-02-04 21:03:10 i

Var inte alls taggad på jobb imorse, var så trött efter alltför lite sömn... Kom iaf fram och satt och segade med lite gamla utskrivna pp-presentationer för att få större inblick i avdelningens sysslor. Sedan blev det möte med rekryteraren, lunch med tekniksprångarna och rekryteraren och personalchefen (Var rätt stelt asså...) efter det blev det ytterligare ett möte om säkerheten på företaget, sedan ytterligare ett möte för att presentera mitt kommande uppdrag och idag fick jag träffa den franska chefen. Var lite läskigt och jag blev obekväm för jag visste inte hur pass mycket svenska han kan och hur mycket jag måste ta på engelska. Men han var sjukt trevlig så det blir nog bra det där.
Och vi tekniksprångare kommer bra överens och när jag föreslog att vi skulle kunna käka lunch tillsammans så tyckte de att vi självklart skulle göra det. Får se om vi får driva något gemensamt projekt mellan oss sedan :)

IKEA - söndag

Publicerad 2013-02-04 20:54:29 i

Blev hämtad av mamma hos Reb och drog iväg till IKEA! Mådde inte jättebra och kännde på IKEA att jag hade feber. Inte kul! Fick iaf med mig en till matlåda, tre nya saxar, tre snorbilliga örngott, två småförvaringslådor i bambu och en liten gosedjursråtta med mig hem! ;) Jag må vara 19, men det sitter i ryggraden, hehe. Kom hem och vilade någon timme och sattes på lite medicinering av modern för att hindra ett utbrott. Sedan var det till att SOVA!

Lördag 2 februari

Publicerad 2013-02-04 20:49:12 i

Tog mig iväg till Söderhall för att mötas upp av en viss någon och dennas syster och hennes pojkvän. Tog bilen till Sthlm och hamnade på Fotografiska där denna någons farmor även kom förbi. Krubbade och gick sedan runt på utställningarna. Och hm, vissa teman var helt klart bättre än andra. Lite väl mycket fokus på nakna kvinnor på vissa avdelningar tycker jag dock. Menmen. Var väl lite stelt mellan någon och mig, jag pratade mer med farmodern... xD
Fick skjuts till Norrtan efter och drog till Reb och sedan till Räk för Mellokväll! Sämst startfält ever!!! Sedan till Reb och hann flumma med en viss någon, över sms, innan det var dags att sova.

Dag 1 Sandvik

Publicerad 2013-02-04 20:41:26 i

Pallrade mig iväg och efter 2h med tre byten mellan bussar och t-bana var jag på plats på Sandvik glad och taggad. Var jag faktiskt inte alls särskilt nervös, lite spänd, men inte nervös. Asnice! Tog lång tid att fixa passerkort, men efter det var det full fräs. Sprang runt i hela byggnaden, hälsade på människor överallt, hämtade ut materiell, blev rundvisad på avdelningen, fick förklarat vad alla deras maskiner gör, vad de själva gör och var på en gemensam lunch med handledare och tekniksprångare. Spännande var det, och min handledare är supergullig. Bryr sig verkligen!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela