Saltpetersyra

Tjatja bloggen! ;)

Publicerad 2010-04-18 11:13:38 i Vardagliga livet,

Alltså jag vet inte vad jag ska göra (spånar vidare på föregående inlägg).
Vad fan ska jag göra. Jag vill så jädra mycket, men vet inte hur tiden ska räcka till och inte heller Hur jag ska genomföra allt.

Det är enormt mycket som jag funderar på. Bl.a så försöker jag hitta en röd tråd för denna blogg. Jag vill att den ska innefatta något speciellt. Inte enbart vad som händer mig, utan antingen lite mer av mina djupa funderingar eller mer av min kreativa sida. Eller en blandning av båda.

Dessutom, på tal om min krativa sida, så vet jag fan inte hur jag ska göra med den. Jag går ju på kurser innom akvarell och olja, men jag är en sådan gröngöling på dessa två områden. Det blir ju bra resultat, men jag kan sågott som ingenting om tekniken! Vilket beror på att det är så oerhört mycket att lära av.
Tekniken att måla i blyert är däremot någonting som jag dras mer till. Det är någonting som jag har gjort ända sedan barnsben och är oerhört engagerad till, ibland... Det är inte ofta som jag orkar göra det nuförtiden..Men jag har ofta funderat på att försöka värva in det i vardagen mera, men det är tufft att få tiden att gå runt.

Ovetandet tar långsamt kål på mänskligheten

Publicerad 2010-04-08 12:10:06 i Vardagliga livet,

Vad kan man förvänta sig av livet egentligen, eller snarare vad kan man vänta sig? Vem vet hur det kommer att te sig? Hur påverkar man det och vad kan man göra för att ändra det redan gjorda? Hur ska man veta hur och vad man vill jobba med, vem ska ta hand om en på sin ålders höst, och när vet man om man skulle klara sig själv som en gröngöling, precis utflugen ur boet? Livets frågor är enermt många och stora.

T.ex vem kan veta hur allt liv egentligen har uppstår. Om man tror på The Big Bang, visst det är helt okej. men vad fanns innan den, vart kommer all den svarta materian ifrån och vartifrån kommer alla rymdens gaser?

Kan ni svara på det så skulle ni göra mig en enorm tjänst!

Fredag!

Publicerad 2010-04-02 21:46:17 i Vardagliga livet,

Livet går så jädra bra för tillfället. Skolan går bra, jag är väl utvilade efter nätterna, påsken är kommen, den stationära datorn fungerar och Sims 3 är installerat igen ;)

Idag har det hänt enormt mycket. Vi har haft besök, vi har lagt nytt golv i köket och min Ljungdalsresa blev olyckligtvis inställd.  Men det är ingenting att hänga läpp för, det kommer fler år.

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela