Saltpetersyra

IQ-befriade se hit!

Publicerad 2010-03-30 20:38:20 i Vardagliga livet,

Vill bara avisera om att kommentarer som är helt IQ-befriade är jävligt onödiga! Och förresten ni, jag måste godkänna kommentarerna innan de visas. Så förvänta er ingen respons mer än denna!

Påsklov. Kvack Kvack

Publicerad 2010-03-28 15:00:21 i Vardagliga livet,


Stop looking at the floor...
I need to pour out this expansive dose of words.

Livet rullar på i ultrarapid. Dagarna går så jädra fort och nätterna passarer i en svindlande fart.

Vill bara passa på att berömma mig själv (A), att det går så jädra bra i skolan! Har fått maxbetyg på den muntliga powerpoint presentationen och i slutbetyg i Naturkunskapen! Så jädra nöjd med mig själv, allt arbete lönar sig verkligen.
Så har nu haft en period på ca 5 dygn (känns som mer) där jag bara kunnat ta det lugnt, slappna av och träffat vänner m.m.

Under denna följande vecka så kommer det bara hinna rassla till i takkronan innan den är förbi och jag sticker upp till Ljungdalen för en välbehövlig "semester"

Händelserna styrs inte av mig

Publicerad 2010-03-23 19:42:37 i Vardagliga livet,

Sämst dag eller vad?!
Så jädra seeg! Först skolkade jag från svenskan (fanns en rimmlig annledning som var den att jag redan hade gjort det som skulle göras)
Sedan hade jag engelska, matte (genomgång i typ 80 minuter!!) och sist, men absolut inte minst Sh/TMS i 2h 20 min. +att vi hade en långtråkig föreläsning i 1h 5 min. Det värsta var inte hans brister i hur en bra PowerPoint presentation ska vara, att gubben talade ointressant och att det var alltför mycket fakta som inte handlade om ämnet, utan det faktum att det hade kunnat vara riktigt intressant om man borser från det jag nämnde innan! Snacka om surt!

+Att jag sett fram emot att kolla på Bygglov idag, men nej då är det klart att det ska vara slut och att TV4 istället ska visa Äntligen hemma...

*Suck

Ljussken skönjas trots brandens täta dimma

Publicerad 2010-03-14 20:34:08 i Vardagliga livet,

Riktigt nöjd med helgen. Har varit riktigt givande! Har varit mestadels ute i garaget och meckat, sågat, borrat m.m. Skitkul :D Sedan har jag + fam. åkt in till farmor och käkat på Kinan och umgåtts.
Jag har även chillat med bröderna och åkt spark (A) Fyfan vad kul det var, vi tävlade om vem som kunde komma längst från att ha tagit fart i en lång isbacke.

Den kommande veckan känns dimmig. Vet inte vad jag kan förvänta mig. Har ringt om återbud till kursen, har redovisning, två inlämningsuppgifter och bla.bla. Sedan är det helg, shopping, och sedan är det bara några veckor till påsklovet då jag kmr att dra upp till Ljungdalen och bara leva ett med naturen, okej det är val kanske lite svårt på vintern, menmen ;P

Visst har jag vetat att det har funnits skumma svenska ord, men detta klår ju allt!
abominabel abderit vilket betyder - avskyvärdig dumbom ?!

Mitt huvud kommer att brista - riktigt fräscht!

Publicerad 2010-03-13 00:17:55 i Vardagliga livet,

Japp så har det varit skola igen då. Så jävla mycket skit har hänt, eller asså inget katastrofalt dåligt, men en massa småsaker precis hela tiden. Framförallt i skolan.

Bara idag så har jag förresten suttit med ett skolarbete (energiuppsats)i 5 timmar och hade 5 minuters marginal från inlämningstiden som var 00.00 hehe, ibland lyckas man xD Nej, det var väl inte riktigt det roligaste som man kunde göra på en fredagskväll...Missade "Legend of the seeker" också, skit också.
Har idag även skrivit ett muntligt prestationsmail till mentorn också och han sade tidigare idag att han verkligen uppskattar mailen. Så det är ju kul.
Tänkte sammanfatta veckan som varit också, både för er och för min skull. Inte in i minsta detalj, men om det hänt ngt spec. (A)

Fredag: Slutade 15.10 och stannade kvar i skolan fullständigt ensam fram till 16.40. Snacka om lämnad och under den tiden var jag en räddande ängel till Elin som glömt sitt energiarbete i skolan så jag skickade den till henne och efter det så delgav hon sin kärlek till mig. Haha, ja så kan det gå ;)

Torsdag: Slutade tidigt och kom hem till 15.00 :O Rekord! :D Käkade chokladcrisp som Simon bakat, eller snarare vispat ihop och kollade på "Fuskbyggarna" :D

Onsdag: Fullständigt jävla skitdag! :( Kmr till skolan 08.50 och det visar sig att alla lektioner är inställda utom den vid 14.50...Värdelöst! Som tur var så lyckades vi flytta fram fysiklektionen. Tänkte baka när jag kom hem...men blev sur på mamma och Kjell så jag pallade inte, dumma dem!

Tisdag: Normal skoldag. Träningsverk, eller snarare blåmärken kring fotvristen. Fucking ont! :( Skolinspektion i skolan, engelskaläraren berömde oss efter att en sådan snubbe varit med. Hon sade "Tack för att ni var så snälla" Bla.bla.

Måndag: Skridskoåkning med klassen, inte kul. Har inte åkt på år och dar...Jag som var så duktig förut.

++Att jag inte fick jobbet på Flygis, är varken arg eller besviken. Likgiltig faktiskt. Ska söka nästa år, det konstiga är att jag verkligen var nöjd med min prestation och tyckte att jag målade mig riktigt säljande på arbetsansökan. Aja, får plåga dem nästa år ;)
OchOch, jag träffade anonym person idag :) Hon var trevlig :O Shit, vad jag måste ha blivit en bättre person (Hm, var det jag som behövde ändras), mer förlåtande och kan gå vidare trots att ärret fortfarande sitter kvar på hornhinnan (bokstavligt talat)

Loov - Gåsgom

Publicerad 2010-03-05 21:48:34 i Vardagliga livet,

Japp, det stämmer. Har haft lov i en vecka nu och bara slappnat av. Tagit det lugnt, träffat vänner, gjort en massa nytta och pluggat... Fick en mössa idag också, os-mössan. Hehe, skitsnygg :D Ska ta och spendera de sista lediga dagarna med att plugga, städa, shoppa och troligtvis klippa brodern för en liten summa.

Ibland skiter sig svenskan något totalt! Eller är det misslyckat försök till snabb kommunikation? Skulle skriva diskuterade, men det blev dkuledikuteradet. Nej, man får nog skärpa sig lite tror jag ;)

Var med Challe och Anki idag förresten, riktigt mysigt. Vi bakade chokladkladdkaka och spelade alfapet - jag vann (a) Ville skriva gåsgom, men de andra ansåg att ordet inte riktigt var godkännt. Får väl ta och börja använda ordet så att det blir accepterat i dagens samhälle för det blev inga träffar på ordet på Google heller.

Ha det bäst!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela