Saltpetersyra

+/-...?

Publicerad 2011-03-23 21:41:39 i Vardagliga livet,

Känner mig inte riktigt på topp just nu fysiskt.
Spenderade hela eftermiddagen av gårdagen i sängen och har i dag nu, framåt kvällen, drabbats av huvudvärk och illamående. Vette fan om det kan vara en blindtarmsinflammation alltså. Grejen är att man tydligen bör kontakta läkaren på en gång om man tror att det är fallet. Hoppas bara att det är något som går över av sig självt.

Sticker till banken i morgon, dags att skaffa kort säger jag bara. Handelsbanken duger bra det. Dock gillar jag egentligen att känna kontakten med pengarna. Jag vill kunna ha dem i plånboken och att se dem, men jag antar att kort går lika bra ;) Har precis räknat ihop att jag har tillgångar på ca 20000:- Jag är riiik! :D
Funderar på att ta en sväng på stan och handla något i morgon också.

Ska spendera fredagens efermiddag med tjejerna i klassen. Vi ska grädda våfflor och spela hjärter. Satan vad trevligt vi kommer att ha det säger jag bara! Men Nutella med banan Becca? Vette fan det alltså! Haha, inget jag kommer att käka säger jag bara.

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela