Saltpetersyra

Time to grow up

Publicerad 2011-05-29 18:47:25 i Vardagliga livet,

Det är mycket på tapeten just nu. Vette fan om jag orkar detta verligen..
På 1½ vecka måste jag hitta en APU plats i Norrtälje, med inriktning Design/Arktiektur. Problemet är att det knappt är någon arkitektbyrå som har hemsida eller mailadresser etc. Därför måste jag vara vuxen och ringa runt till alla om de erbjuder någon APU-plats.

Och läxor har jag fortfarande kvar, de är inte avklarade än. Så slappna av kan jag inte göra än.

Ska ta och spendera lite pengar igen, lite böcker och kläder ska beställas.

My Precious!

Publicerad 2011-05-26 20:09:06 i Vardagliga livet,

Känner ett starkt begär för att köpa lite nya ringar från Edblad & Co. Två stycken tror jag att jag ska slå till på, men att lägga ut 800:- på två ringar känns jäkligt lyxigt för att vara en student utan sommarjobb. Hm, dock har jag ju mina kära sparade pengar. Dock känns det ändå inte riktigt rätt. Får se vad som händer när man fyller år då kanske :P

Den roséguldspläterade och den i mitten med genombrutna bokstäver skulle sitta jäkligt fint. Bokstavligen ;)
Har sedan tidigare på högerhanden en guldring (tänkte därför matcha med den roséguldpläterade) och sedan har jag dessa två i rostfitt på vänsterhanden: (och då den med genombrutna bokstäver också)

Tandställningen är puts väck!

Publicerad 2011-05-15 20:15:05 i Vardagliga livet,

Tandställningen är ute sedan en tid tillbaka! Grymt trevligt, så underbart att nu kunna borsta framsidan på tänderna utan att riskera att fastna i ett fäste med tandbortsthuvudet. Dock så har jag fått trådar på insidorna av både över- och underkäke och även en skena att ha i på nätterna. Men, snyggt är det iaf :)

Melodifestivalen är över och jag måste säga att jag absolut inte har något emot låten som vann årets upplaga, tvärtom. Jag tillochmed tyckte att den var bra! Jag är glad att Sverige kom på en sådan hög pallplats, även fast jag inte var överlycklig över låten som representerade oss.

Har shoppat loss nu tidigare i veckan. Nästan 1000:- fattigare blidde jag. Byxor, cardigan, och tröjor är en liten del av allt :D

En gyminstruktion är även bokad för torsdag denna vecka, spännande!

Making progress with my teeths

Publicerad 2011-05-02 21:06:05 i Vardagliga livet,

Riktigt fail. Ska troligtvis ha matteprov i morgon, och jag är inte ens klar med kapitlet. Som tur är så är jag inte ensam om det, så förhoppningsvis så får vi flytta fram det. Och med tanke på att han var borta veckan innan lovet där vi hade på oss att förberede oss inför provet, så borde han acceptera det. Annars får jag helt enkelt ta och skippa provet och göra det på ett omprovstillfälle. Aldrig att jag kommer att kunna göra det i morgon.

Lovet har varit riktigt skönt. Jag har hängt med en hel del av de människor i mitt liv som betyder något, både släkt och vänner.

Dessutom har jag fått besked om uttagningen av min tandställning, och från och med idag så är det endast 1 vecka kvar! Så jäkla schysst, snacka om att jag kommer ha ett stort jävla smile framöver! Dock kommer det tandläkarbesöket vara i ca 2 h, och det lär göra ganska ont :/ Men men, jag har stått ut i över 6 år med smärta och allt vad det innebär, så detta blir troligtvis en barnlek. Haha, eller blir det det? Det återstår att se ;)

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela