Saltpetersyra

Living the dream

Publicerad 2010-11-28 21:06:00 i Vardagliga livet,

Jag har haft mina perioder i mitt liv där jag velat vara "perfekt". Jag har sett det som en svaghet att visa sig från sin icke perfekta sida.
Jag har alltid sett till att mitt hår sett vårdat ut, att kläderna är så gott som oklanderliga, att leendet sitter på läpparna och att ingenting går fel. Vissa perioder har detta tankesätt varit en stor del av mitt liv.
Just nu i mitt liv tycker jag att det är skönt att se lite ovårdad ut. Att inte alltid visa sig perfekt. jag behöver inte fläta om flätan på morgonen, jag kan slänga på mig så gott som vad som helst i klädväg och jag behöver absolut inte sminka mig. Ibland är det enkla det rätta och det är det just nu. Jag orkar inte ha en fasad av perfektionism, som egentligen kanske inte ens är jag.
Jag vill leva mitt eget liv och göra det jag vill, och inte så som andra vill att det ska vara. Just nu har jag  kommit till en hållplats där det får gå som det går, bli som det blir.

Drip drop

Publicerad 2010-11-22 20:52:04 i Vardagliga livet,

Jo, ni det är inte tätt mellan mina inlägg precis nej.
Farsgubben har precis fyllt 49 stora. Grattis till honom igen! Vi firade med skumpa och ståt. Okej, kanske inte riktigt det nej. Lite presenter, smörgåstårta och god dricka + självklart fina släkten! Mysigt säger jag bara.
En musikrekommendation kommer här:
En väldigt djup artist, med en enorm talang. Lite dystert, men livet är inte alltid det positiva. Namnet är Mark Kozelek, och han har bedrivit flera bra projekt som jag alla gillar.
Det första är Red house painters som jag hörde för första gången för ca 2 månader sedan. Det andra projektet är Sun kill moon, också grymt bra och sedan hans självbetitlade. Ett måste att kolla upp!

School time? Nah

Publicerad 2010-11-01 15:21:21 i Vardagliga livet,

Nu är det dags för lov igen, vilket verkligen behövs. Tid för kroppen (framför allt huvudet) att få återhämta sig. Det är så mycket som jag vill/måste göra nu på lovet. Så det är bara att starta direkt och avverka några saker åt gången. Dessutom så måste jag ta mig i kragen och börja spana runt efter lite sommarjobb också, mycket mycket viktigt.
Ska dra till frissan också någon dag, och klippa av mycket av håret. Eller vi får se hur mycket jag vågar klippa av, men en hel del ska bort. Ska beställa lite kläder med morsan också, om hon någon gång kan slita sig från sina bloggar och nättidning. Men annars struntar jag i det... *Suck

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela