Saltpetersyra

Club 12

Publicerad 2012-04-29 21:07:25 i Vardagliga livet,

Gårdagens lilla utflykt var helt klart bättre än den senaste på Mobergs. Där var det nämligen INTE roligt, hade mest hemlängtan och spanade frekvent på klockan tills mamma skulle hämta mig...

Igår var det annorlunda! Fräsch lokal, trevligt sällskap, trevliga nya människor, samt lite alkohol. Jag dansade t.o.m. om än inte vackert (a) När klockan slutligen var dags att gå så hade jag faktiskt kunna tänkt mig att stanna till stängning, men broder väntade utanför så det var bara att vara duktig och gå ut. Fast han fick visst vänta 20 minuter trots allt, oopsie, elaka lilla mig!!

Dock så fanns det en del missar som drog ner helhetsomdömet. Alltför få toaletter och musik på alltför hög volym som skrålade ut ur högtalarna!

Usch

Publicerad 2012-04-25 23:29:16 i Vardagliga livet,

Hade en av de sämre nätterna på länge inatt... Satan vad vidrigt det var... såhär i efterhand så gillar jag smärtan, för då vet man att man lever och man är så jäkla tacksam för att man inte alltid känner så! Dock så fick jag ju inte riktigt sova ordentligt så det var inte direkt goda förutsättningar för att klara två prov nu under onsdagen :O

OCH blä vad jag har gottat mig idag förresten... Inte bra, inte bra! Stort glas med saft (visserligen hemmagjord), glass, Chokladcrisp och lite godis... *suck

Dags att dra på sig löparskorna och nyttja skogen som faktiskt finns i mängder här ute i Bergshamra!
Spring, spring...

Underbart!

Publicerad 2012-04-24 16:55:55 i Vardagliga livet,

Satt i skolan och mådde pyton, för ca 1 timme sedan... Plågade mig genom tiden innan bussen skulle gå. Nu är jag hemma och gud vad lättad jag blev när jag såg att det verkligen fanns Alvedon i skåpet! Underbart!

Tjooo!

Publicerad 2012-04-18 20:34:35 i Vardagliga livet,

Humöret är på topp! Beslöt mig för att svänga in på ICA Bergshamra för att lämna CV och prata med chefen, kan bara hoppas att det blir något napp, tydligen så är det ca 5 platser som de satsat på att fylla! Får reda på svaret inom 1 vecka! Kan hoppas att jag för en gångs skull ska kunna ha lite flyt! :)

Passade också på att slänga ett öga i glassboxen påväg ut från affären, och vad ser jag inte där om inte en Calippo Shot! Tänkte "den bara måste jag ha" och kollade inte ens upp vad den kostade, vilket jag i vanliga fall gör. Alla glassar är nämligen inte alltid värde sitt pris! Men jag kan säga att det var denna med sina 14 kronor! Delade glassen med syster och passade på att köpa en liten Majblomma.

Sitter just och pluggar inför Matteprovet i morgon, och jag satsar och hoppas på G+. Vill så gärna få VG i Matte E kursen!

För övrigt så har webbstjärnan inte gått ut med top 100 i tävlingen, vi sitter som på nålar alla fyra (mest Rebecca och Erica dock)



Vill ha detta halsband från Modekungen! :O

Yeah!

Publicerad 2012-04-16 23:32:26 i Vardagliga livet,

Har ännu inte lämnat in den senaste laborationsrapporten... Det suuuuger ju! Och inte är det smart av mig att skjuta upp det heller då jag i morgon och framåt kommer behöva fokusera på matten, inget smart drag av mig inte! :O

Men ÄNTLIGEN så har kemiläraren rättat min förra laborationsrapport och oj vad glad jag blev över betyg och kommentaren! :D


Skor!

Publicerad 2012-04-16 21:01:30 i Vardagliga livet,

Gillar dessa skor från Brandos stenhårt, vet inte med priset dock, klackhöjden och om de passar för studenten.. Så hjälp mig tack!:D

Skor - Friis & Company: Celia | Yttersidan av skon

Kan också tänka mig denna klänning från Modegallerian! :D


Trevlig överraskning

Publicerad 2012-04-15 19:51:49 i Vardagliga livet,

Spenderade som sagt gårdagseftermiddagen i Norrtan. Jag och Rebecca velade lite på Flygis gällande vad vi skulle käka och när vi väl hade bestämt oss så fick vi se en bekant gestalt. Det visade sig att Erica hade jobbat färdigt och det slutade med att hon följde med mig och Reb hem till henne! Och satan vilken god mat vi slängde ihop, dessutom något av det mest ambitiösa som vi gjort, i matväg, tillsammans! Mums! :D Sandra och Bob, ni missade något!

Kalas och mottagningskommitémöte stod på dagens agenda. Trevligt, trevligt!

En barndomskompis och f.d. granne kontaktade mig tidigare idag via Fb (tänk att det kunde dra med sig något sådant gott) Har inte pratat med människan på ungefär 7 år eller vad det kan vara!

Har för övrigt ångest inför mina ansökningar till skolor/utbildningar, vill inte bestämma mig nu! Har en laborationsrapport som jag måste skriva idag också. Hehe, den är redan över 1 vecka försenad! ;) Busigt!
Dessutom så ser jag inte fram emot matteprovet som är på torsdag! Satan, jag måste kirra ett VG på det provet... och matte E kapitel 2 är så svåååååårt!

Allt på en gång... men kör i vind, C'mon bara!

Earth hours?

Publicerad 2012-04-14 15:22:28 i Vardagliga livet,

Gör mig i ordning för att dra in till Norrtan och träffa Kråkan och kanske Snigeln, men det är inte lätt att göra sig i ordning när strömmen hela tiden försvinner!! Har försökt få saker gjora idag, men det sket sig även det alltså... Hoppas att jag hinner fixa någon liten lunch nu innan strömmen försvinner igen, håller tummarna!

Får se vad det blir för smaskens till middag innan jag sticker hem ikväll för att ordna inför mors 53 årsdag! :D Och lilla jag har inga presenter... oopsie!

Now u can breathe again

Publicerad 2012-04-05 22:36:17 i Vardagliga livet,

Taggar inför Nationaldagen som ska spenderas med TE09 i Harka! Och för övrigt så dissar jag helt laborationsrapporten som ska vara inne ikväll om en timme ca. Jag orkar bara inte, i stället blir det välförtjänt med sömn, tidigt.

Och den här veckan har varit sjuuuukt händelserik!
Full pump i skolan och en projektredovisning som gick över förväntan tydligen! Så jäkla glad över att det är avklarat efter denna sista stressade vecka. Dessutom invarderade hela klassen Åtellet efter redovisningarna och satt ute i solskenet och mös! Hihi :D

Nu närmast så ser jag fram emot lördagen nere på sommarstället med min familj, farmor och faster m. fam + svärmor och svärfar.

Nagy!

Publicerad 2012-04-02 16:25:17 i Vardagliga livet,

Spänd inför torsdagen, projektredovisning, får se hur det går! :)

Fick reda på mitt resultat från min "lokala näringslivsuppgift" MVG!! Så jäkla nöjd och med en kommentar som kort och gott lyder "Jättebra!" Kan inte bli bättre!! :D

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela