Saltpetersyra

Tecknelito

Publicerad 2012-12-30 00:29:00 i Tecknat,

Tecknat i några timmar nu. Inte helt likt originalet p.g.a. ögat... Men att likheten inte finns riktigt än struntar jag i, i bästa fall blir det bättre sedan, eller inte alls :P

Blaha

Publicerad 2012-12-19 14:42:00 i Vardagliga livet,

Var ett tag sedan sist, så tänkte att en snabb uppdatering på föregångna veckan kanske kan passa:
 
måndagen stack jag in till Norrtan för julklappsköp samt umgänge med gammal vän för sedan drabbas utav en sväng med depp när jag kom hem.
Tisdagen spenderade jag med att deppa och bara vara allmänt ledsen och besviken på allt och alla.
Onsdagen var det återigen dags för julklappsköp samt hälsa på farmodern
Torsdagen blev en tidig dag med totalt 5h resa till och från en gruppintervju med 11 pers i Stockholm. Grymt nöjd med min insats och trott eller ej så tog jag bra med plats och visade framfötterna. Besökte återigen farmodern efter.
Fredagen var en dag av tvivel och ångest. Men med en del fina händelser. Bl.a så fick jag min telefon tillbaka från lagning och så blev jag erbjuden jobbet/praktiken jag sökte dagen innan. The Hobbit på kvällen med Hampe och hans mamma och övernattning i Liesta. Sa typ inget utan var bara allmänt förvirrad, men väl "hemma" hettade det till en del ;) ... ja vet dock inte vad jag ska känna riktigt egentligen..

Återstår att se.

Publicerad 2012-12-11 15:35:09 i Vardagliga livet,

Nu jävlar får det bära eller brista! Behöver ett jäkla slut på hela den utdragna historien, eller kanske en början på en ny. Vet inte ens vad jag hoppas på längre för den delen...

Pust!

Publicerad 2012-12-02 22:22:00 i Vardagliga livet,

Var på Rodens Öppet Hus igår med Räkan. Där vi möttes av lite blandade reaktioner från lärarna: mållöshet, nyfikenhet och glädje. Hann ner en riktig snabbis på stan med Räkan innan jag och morsan drog för att inhandla skrivare/kopiator/skanner och så passade jag också på att lämna in skittelefefonen på "reparation" igår. Men jag är högst tveksam på att det kommer att hjälpa. Kommer att få vänta 2-3 veckor och sedan ändå ha en taskig telefon i handen... lovar...

Spenderade dagen idag med mys hos mormodern med diverse mostrar m.familjer. Jullunch, julpyssel och fika. Asmysigt. Och jag fick mandeln i gröten! Får se vem jag gifter mig med inom de närmsta 13 månaderna!

Så nu har jag precis mekat klart med nya skrivaren/scannern/kopiatorn som jag kirrade igår. Äntligen är 3-in-1-enheten "fine to go" efter lite om och men. Passade också på att rensa datorn på lite onödiga program och diskdefragmenterar den. Kan nog behövas x-antal sådanna, eller vad säger du Reb?! ;)
 

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela