Saltpetersyra

Snö!

Publicerad 2012-11-30 22:38:00 i Vardagliga livet,

Så jäkla underbart! Vitt vitt vitt! Och så ljust! Älskar't verkligen. Och alla strömavbrotten som faktiskt levererades här ute i Bergshamra de första dagarna! Torsdagen var det strömlöst till och från hela dagen och på kvällen tändes det ljus i hela huset för att ö.h.t. kunna ta sig runt.

Får mina tankar att falla tillbaka på strömlösa kvällar i min barndom då vi alltid spelade Monopol i skenet av en fotogenlampa efter att ha tillagat vår mat på en hederlig gammal järnspis. Fanns inget negativt med strömavbrott, snarare att man utbrast ett glädjerop när strömmen försvann och alla bänkade sig runt köksbordet för lite gemensam underhållning.

Bänkmys med diverse gråa gubbar och dramater.

Publicerad 2012-11-20 08:50:00 i Vardagliga livet,

Sitter och hänger i vänthallen och oj vad roligt det är!
Idag är det anställningsintervju som gäller. Spännande och lite läskigt, men kan inte göra mer än mitt bästa, så får jag se vad som händer. Förberedde mig igår med att plugga på eventuella frågor och läsa på om företaget. Vet inte riktigt vad jag har att vänta mig och om jag behöver visa prov på min pedagogiska utlärningsförmåga. Eller om det sker nästa gång när jag har med papper från belastningsregistret om de vill gå vidare med mig.

Arghhh!

Publicerad 2012-11-19 00:53:41 i Vardagliga livet,

"I miss you more than you'll ever know. Each day that goes by, brings you farther from me and i dont know how much longer my heart can promise me, that someday this will all be different."

Sprang precis på detta... börjar bli löjligt detta ju!

Jasså...(?) :)

Publicerad 2012-11-19 00:46:00 i Vardagliga livet,

Honeymoon hug/Sweetheart´s cradle: You sleep with your partner face to face in a deep hug. Very cuddled up, with your legs entwined and the erogenous zones snuggled into each other. This position is the most popular with the couples who have just met, or have just got married. Why is that? This position represents you unconscious strive to fuse with your partner, to be as close to him/her as possible, there is loads of passion and sensuality but to be honest with you it is really not comfortable.

The Spoon: This is the position when you are lying on the side and the partner is lying behind you with one arm around you. This is a very close position, it gives security. It is also erotic - genitals against buttocks. This position is the most popular between couples who are already familiar for a quite a bit, but still are deeply in love. It shows that you care about your partner.



 

Taggad!

Publicerad 2012-11-15 22:06:00 i Tecknat,

Ska bli så sjukt kul att åka ned och hälsa på den andra halvan av kelpligan nu i helgen!!
Skönt att komma bort också och få tänka på annat. Det behövs verkligen! För jag är så sjukt less på en viss situation... Måste bli en ändring snart för annars blir jag galen! Får ta mod till mig och göra något åt det hela... Måste i alla fall få lite klarhet för ovissheten äter upp en innifrån och den har redan fått jobba ostört i ca 6 månader... Arghhh*

Men usch!

Publicerad 2012-11-15 19:53:00 i Vardagliga livet,

Har lusletat efter gammal elektronik i mitt rum idag, när jag städade. Hittade så sjukt mycket skräp som jag måste försöka forsla bort. Hittade:
  • En feting-tv
  • DVD
  • VHS
  • Playstation 2 inklusive 2 konsoller
  • Ljusslinga
  • Elljusstake
  • 4 hörlurar
  • 3 mobiler
  • Massa Sony Ericsson-tillbehör
  • Datorladdare
  • Annat diverse kablage
Kommer bli riktigt skönt när allt försvinner ut från rummet, för just nu är de staplade på varandra i ett hörn av rummet...

WOHOHOHHOHOH!!

Publicerad 2012-11-15 15:11:00 i Vardagliga livet,

GLAD! Fick precis tag på Frida, och och jag ska på intervju på tisdag nästa vecka. Hon var verkligen astrevlig och verkade väldigt positiv!
Och jag förstår inte varför jag har en tendens att bli så jäkla nervös inför ingenting! Jag bara hetsar upp mig i onödan och förbereder mig inför värsta tänkbara och allt vad det kan vara. Jag verkar tro att människor överlag är lite småsvåra, men i själva verket är de helt tvärtom och ofta hur trevliga som helst! Det var bra att jag inte kom fram tidigare för nu hade jag hunnit lugna ner mig :)

Vågar man jubla lite?

Publicerad 2012-11-15 14:18:00 i Vardagliga livet,

Fick imorse ett litet röstmeddelande från en viss Frida från Studybuddy, matteakuten där hon bad mig att ringa upp. Har nu spenderat de senaste timmarna med att försöka få tag på henne för att se vad hon vill, är så sjukt spänd och nyfiken!! Tog ca 15h från det att jag skickat iväg ansökan till att få någon typ av respons på den! Inte illa! :D

Trött...

Publicerad 2012-11-15 00:09:00 i

Så sjukt tröööött!! Var nyss och kollade bio i Norrtan med Challe, Isa och Anki. Kanske inte den bästa filmen någonsin skapad, men helt ok. Mycket trevligt sällskap!

Och idag har jag f.ö. tagit ytterligare en tripp till Norrtan för att träffa Reb, köpa fritidsbiljett, byta SIM-kort och hälsa på farmor. Sedan lyckades jag också få iväg en jobbansökan. Finally! :) Riktigt stolt över resultatet.

Men, jag undrar varför jag känner mig så trött hela tiden... idag höll jag på att somna i den mest obekväma positionen någonsin liggandes över skrivbordet. Det skulle kunna bero på detta jäkla grubblande som jag utsätter mig själv för hela tiden. Jag vill inte vara kär. Det är inte kul just nu!

F#§!

Publicerad 2012-11-13 19:49:00 i Vardagliga livet,

Har spenderat en hel del tid med att återställa min telefon och föra filer hit och dit och meka och dona. Det hjälpte faktiskt, såvitt jag kan se. Jag hade en hel del problem med telefonen tidigare. MEN jag tappade telefonen igår också, på låg höjd, och efter det så förlorar den då och då kontakten med SIM-kortet. Vilket inte en återställning kan ta död på... Ska tydligen prova med SIM-kortsbyte för att sedan lämna in den om det inte hjälper... Så jäkla irriterad! Varför drabbas jag av dessa skittelefoner?!
 
Som om inte dagen kunde bli bättre så mår jag skit! Vill bara krypa ner i sängen till någon soft musik för en djup självömkan. Hade tänkt fortsätta med mina två jobbansökningar jag påbörjade igår, men kan fan inte fokusera. Fast jag kan inte låta bli att smålé när jag tänker på vilken skum jäkla musik jag lyssnar på just nu. Här talar vi psyko-musik Reb!


Nawww

Publicerad 2012-11-10 13:19:00 i Vardagliga livet,

Hihi läste en massa gamla meddelanden på Facebook skickat mellan delar av Kelpligan!  Haha, väckte en massa gamla minnen! :)

Chickens in Libraries

Publicerad 2012-11-09 19:02:22 i Vardagliga livet,

A chicken walks into the library. It goes up to the circulation desk and says: "book,bok, bok, boook". 
The librarian hands the chicken a book. It tucks it under his wing and runs out. A while later, the chicken runs back in, throws the first book into the return bin and goes back to the librarian saying: "book, bok, bok, bok, boook". Again the librarian gives it a book, and the chicken runs out. The librarian shakes her head. 
Within a few minutes, the chicken is back, returns the book and starts all over again: "boook, book, bok bok boook". The librarian gives him yet a third book, but this time as the chicken is running out the door, she follows it. 
The chicken runs down the street, through the park and down to the riverbank. There, sitting on a lily pad is a big, green frog. The chicken holds up the book and shows it to the frog, saying: "Book, bok, bok, boook". The frog blinks, and croaks: "read-it, read-it, read-it".

Sitter och doftar smått av Wunderbaum..

Publicerad 2012-11-09 15:24:00 i Vardagliga livet,

Idag blev det en tur in till lilla Norrtan för lite småärenden och ingrediensköp till Tacopajerna som ska göras!

Broder körde sin nygamla bil och vi började med att besöga Teamwork för att köpa och specialtrycka ett stycke vinterarbetsjacka åt grabben. Precis när vi anländer ser vi två av de anställda springa ut på gatan efter en bil och ropa efter bilen samt säga "Det går inte att komma fram på 112" Jag och brodern drog i alla fall in i affären och får sedan höra att det var en man som gått in och stulit en jacka för 6000:- för att sedan springa ut och plockas upp av sin kumpan!!! Vad fan finns det för människor i dagens samhälle?!
Aja, sedan visade det sig att trycket på jackan blivit fel och att vi skulle återkomma 30 min senare för då skulle det vara åtgärdat och klart. Så vi stack till Swedol för att sedan återvända och behöva vänta ytterligare ca 30 min. Som plåster på såret för all väntan så fick brorsan två par riktigt schyssta ullstrumpor/sockor. Hela resan slutade på Willys för matshopping samt lite cider inför morgondagens event. OCH OCH jag behövde inte visa leg! Jag tror minsann att kassörskan handlade lite fel där, för jag ser verkligen inte ut att vara 18! Inte för fem öre!! Men glad blev jag! :)

Scary!

Publicerad 2012-11-07 13:33:40 i Vardagliga livet,

Jaaa, ikväll blir det biobesök, Skyfall, med Hampe och hans mamma. Vad kan man vänta sig utav det? Vad betyder det? Ja, säg det om du vet.

Vroom vroom!

Publicerad 2012-11-06 21:55:45 i Vardagliga livet,

Var nyss ute och tog en sväng i tvillingbroderns nyinköpta bil!! En liten vit Toyota Corolla- 96, riktigt fräsch är den. Jag fick DJ-ansvaret och pumpade på i högtalarna under resan, myyyys! :)

Ahhhh!

Publicerad 2012-11-06 00:06:00 i

Har en jäkla mygga som flyger/surrar fram och tillbaka i mitt rum! Känns som att den långsamt, med siktet inställt på mig, utforskar sina möjligheter till att angripa när man som minst anar det...Vilken oerhörd fasa! Våndas över att behöva vakna och se resultatet av nattens krigshandling från en ensam soldat ur den tunga svarta nattens luftrum.

Jappjapp jaaapp!

Publicerad 2012-11-05 15:48:00 i Vardagliga livet,

Ser fram emot att besöka Sandra och lilla Theo någon dag i veckan. Ser fram emot helgens födelsedagsfirande. Ser fram emot biobesöket nästa vecka. Ser fram emot resan till Norrköping nästa helg. Ser fram emot Swedish House Mafia konserten helgen på det och ser fram emot Rodens Öppet Hus följande helg. Ser fram emot Räkans inmarsch till hennes 19:onde år på denna slitna jord och såklart julafton!!

Ser fram emot ett jobb för att tjäna pengar och spara undan för att åka på Eurovision Song Contest 2013 nere i Malmö, åka på en längre resa till USA, åka till Ungern och hälsa på avlägsna släktingar utanför Budapest i landsbygden och att börja studera för att forma mitt liv!

Samt en önskan om något helt annat, som jag inte ens vågar yttra!

The moments!

Publicerad 2012-11-04 19:05:00 i

Tänkte nämna höjdpunkterna från den gånga veckan lite snabbt sådär!

  • Söndag: Tog en tripp och mötte upp Reb för lite Galopp i Täby. Intressant var det!
  • Onsdag: Film/mys i Liesta. Hihi.
  • Torsdag: Kelpsnack med fina människor på Skype!
  • Fredag: Besökte änkan efter min morfar under dagen, i Rimbo, och sedan HalloweenfestMobergs med Reb och Räk samt diverse andra trevliga människor. Tack Räk och Lillschnajgel för plattandet av håret, och sorry för att jag gav upp så fort och flätade det till en fläta igen! Grymt kul var kvällen i alla fall!
  • Lördag: Sov bort hela dagen... 15.00-19.30. Gick slutligen upp vid 20.00 för att glo tv i 1 1/2h för att sedan gå och lägga mig vid 22 och sova till 09.30 idag...

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela