Saltpetersyra

Intense!

Publicerad 2013-01-30 23:30:00 i

På fredag äre första dagen på Sandvik! Rätt nervös, taggad och spänd på vad jag har att vänta mig. Brukar ha en tendens att analysera sönder saker och jag borde inte tänka alltför mycket nu innan, utan bara låta det bli som det blir.

Så imorgon blire till att sticka in och tanka b-kortet. Sedan en grymt tidig kväll hos pappsen för en grymt tidig fredagsmorgon. Sedan en inte alltför sen arbetsdag hoppas jag. Hem, varva ned och på lördagen träffa en viss någon och dennas syster för att gå på Fotografiska.

Sedan kanske klämma in lite tid med resterande av "Kelparna som blev kvar" kanske?

Oopsie

Publicerad 2013-01-29 23:40:00 i Vardagliga livet,

Haha, illa illa illa. Borde sortera vykort eller göra något vettigt, istället har jag nästan läst ut bok nummer två ur trilogin, "Fifty Shades Darker"...

Jaa!

Publicerad 2013-01-27 00:04:00 i Vardagliga livet,

Eh, inte blev det ngt Dublin igår, eller gig-kik, eller obekväm middag idag, med en någon. Utan en riktig myskväll med uppackning av diverse saker, snack och mys med Challelotten i hennes nya crib!

?

Publicerad 2013-01-24 23:13:00 i Vardagliga livet,

Jaha, imorgon blire eventuellt Little Dublin med en viss person och med övernattning hos denna någon. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fast det blir nog bra ändå..

Gräva ner mig i en snöhög och krypa ihop i fosterställning?

Publicerad 2013-01-23 20:56:00 i Vardagliga livet,

Det är dom här dagarna som gör att man vet att man lever.
 
Kom till "jobbet" efter att ha gått 30 min från Flygis och hann jobba 1h för att sedan spendera närmare 3h i sängen... Fy farao är allt jag har att säga, inte långt ifrån panikattack var det...

Hämtade lilla telefonen från efter verkstadsservicen, så har precis fått tillbaka alla appar och snart har jag innehållet på plats igen. Awesome! Hihi behövs nu när jag har fått en ny sms-kompis... ;P

Fick med mig typ 1000 vykort hem också, så har väl typ 15h framför mig med det.. men bra är det! :D

Åhhhh ja!

Publicerad 2013-01-08 16:18:00 i Musik, Vardagliga livet,

Blandade upplevelser idag.

Skulle sortera lite vykort idag var det tänkt, men slutade med att jag hamnade hos farmor istället.
Innan jag hamnade i värmen hos farmor spenderade jag nästan 1h med att gå till diverse bussar och fram till "arbetsplatsen" plus att jag sedan fick sitta ute på farstukvisten i 1h och 20 min innan jag gav upp(!!) Under den väntan hann jag dock ringa alla möjliga människor. Ringde runt på Sandvik samt försökte få tag på  en viss person så man kunde komma in i huset...
Men det gjorde inte så mycket, spenderade några mysiga timmar hos farmor och fick det glada beskedet att jag kan följa med till USA den 25 maj!!!!

Sweet!

Publicerad 2013-01-05 23:09:00 i Tecknat,

Perfekt lördagskväll med Melissa Horn strömmandes från högtalarna och pennan, stompfern och knådgummit i högsta hugg! I lugnet utan krav på att behöva vara social och trevlig, att slippa tänka, att slippa behöva vara.

Myyys!

Publicerad 2013-01-05 01:30:00 i Vardagliga livet,

Hemma efter en riktigt trevlig kväll med tjejerna. Snackat om gamla gemensamma minnen, skrattat, gråtit, och flummat. Så glad att jag fortfarande har så bra kontakt med dessa människor, efter alla dessa år!

Tjoho!

Publicerad 2013-01-04 19:39:00 i Tecknat, Vardagliga livet,

"Jaha" är typ det jag känner just nu...

Ska iväg och träffa grundskolevännerna strax och bara snacka massa skit och spela sällskapsspel. Ser fram emot det och behöver det!
Taggar som fan inför framtiden och vad den har att erbjuda mig! Hoppas hoppas hoppas att jag kan följa med till USA, att Sandvik kan ge mig ledigt de 5 dagarna som det behövs. Väntar spännt på deras besked!

Detta är hur resultatet blev efter 9h slit. Och det må vara långt ifrån perfekt, men med tanke på att jag inte längre tecknar regelbundet så är jag riktigt nöjd! Får ta och bli ändring på det!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela