Saltpetersyra

?

Publicerad 2012-08-07 22:38:31 i Vardagliga livet,

Helgen bjöd på en helt klart impulsiv krogrunda! Var hos mormodern under dagen på fredagen och hann precis hem till Bergshamra för att slänga mig ur bilen och hoppa på bussen in igen. Väl där mötte jag Bob, och Hampus för att ta en dricka på Stället och sedan gå på middag, med Lollo som värdinna och träffade diverse sköna människor. Ölspelet spelades innan vi drog vidare till Stället igen, Little Dublin, Ett Glas och På G! Grymt trevlig kväll, med en del lustiga små händelser! Mycket frågetecken i livet just nu! Alltför mycket till och med... Orkar inte ens tänka på allt... Hela veckan känns som ett stort fett frågetecken!! Ny telefon btw, så jäkla nice! :D

Ös!

Publicerad 2012-08-03 13:16:27 i Vardagliga livet,

Denna veckan har varvats med jobbmysdag i Norrtan med gammal vän, bad med Bob och Hampus i Sandbrottet i Riala samt ett biobesök igår med Hampus för att se The Dark Knight Rises!
Precis som de senaste veckorna så har jag flängt runt som satan, inte mycket till lugn stund alls, men det är skönt att leva!


Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela