Saltpetersyra

Som ett vågsvall

Publicerad 2010-09-29 21:38:09 i Vardagliga livet,

Livet har ett jämt flyt. Med uppgångar och nedgångar. Med strapatser och lata dagar. Allt faller i normal ton.

Ska beställa några skivor och böcker från ginza, längtar tills de kommer.

Saker som jag måste göra snart:
Fixa bankkort+ID-kort
Fixa sommarjobb
Måla fönster på huset
Plugga eng-gramma
Köpa julklappar
Klippa mig och gå till optikern (makeover)hehe...;P

Vi var lite busiga vi tjejer i klassen idag. Skulle ha haft klassråd i en timme, men alla fick gå tidigare om alla lovade att de skulle plugga tiden som var kvar innan lunch. Vi tjejer stannade i klassrummet och alla gick ut. Men vi satt och spelade kort och sedan 30 minuter innan vi egentligen skulle så gick vi på lunch, där vår mentor satt och käkade. Hehe...Busigt och sedan sade vi att vi gick tidigare för att sedan plugga 25 minuter på lunchensrast. Vilket vi inte gjorde utan satte oss och spelade kort. Sedan kom vår mentor in och såg att vi inte pluggade. Inte bra ;)

Dagens knegare

Publicerad 2010-09-19 16:31:24 i Vardagliga livet,

Har precis städat brors rum. Såg ut som ett råttbo, eller snarare som ett spindelbo. Så jädra äckligt och skräpigt, och fullt med spindlar. Det tog i alla fall ca 1h att städa hela rummet och att möblera om så nu är det fräscht! :)
Ska ta och göra mig i ordning för morgondagen sedan. Ska ha skolfoto och redovisning, spännande.

Sedan måste jag ta och shoppa snart, två par skor ska köpas, strumbyxor och en bh + en del annat som kan vara bra att ha Nice, nice.

Födelsedag

Publicerad 2010-09-08 17:57:36 i Vardagliga livet,

Tänk att livet ska vara en sådan bergochdalbana. Alla ens glädjeämnen kantas av sorg. Livet går från det ena klara till det andra, folk dör. Det ingår här i livet. Men att det skulle vara du av alla förstår jag inte!

En födelsedag till har jag i alla fall avverkat, riktigt trevligt. Och i helgen träffar jag vännerna!:D Tjejkväll+hundvakt, lär bli riktigt trevligt.
Ha det bäst!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela