Saltpetersyra

Städdags

Publicerad 2011-11-30 22:08:55 i Vardagliga livet,

Inget plugg blev det idag, men lika glad är jag för det! ;)

Redovisningen på Miljötekniken gick super, jag läste innantill, men inehållet var bra!
Kom hem i relativt bra tid och passade på att kolla på senaste Glee avsnittet innan maten.

Sedan har jag mest städat rummet (Storstädning!!) och bäddat om sängen med madrass och allt (som jag inte orkade igår) Kelparna kommer nämligen över hit på fredag och gibbar cards! Se upp säger jag bara, då blire röj i byn! ;P




Vår grymma poster som ska vara med på Öppet hus på lördag. Besök gärna vår fina hemsida!


Någonting jag sett fram emot: Läggdags i en vettig tid! Awesome :D

Natti natti

Publicerad 2011-11-30 00:10:34 i Vardagliga livet,

Dags att sova! Måste dock bädda sängen först...:s Orkar inte...
Är iaf så gott som klar med materialet inför redovisningen i Miljötekniken i morgon. Hoppas att jag får lite tid på resursen annars så får den helt enkelt lov att vara klar.

Trist-agen är över

Publicerad 2011-11-29 19:23:20 i Vardagliga livet,

Krävande skoldag, med mängder av sega lektioner. Träffade broder på bussen och snackade gale't tills det var dax för mig att hoppa av och gå hem i regnet... Åhh så mysigt!
Väl hemma så hällde jag upp pistagenötter och kollade på senaste avsnittet av Hart of Dixie.

Måste sätta mig med Miljötekniken nu (alla fall snart), har redovisning i morgon! Glad att matteprovet iaf blivit framflyttat :)





Ett verk av käraste Kråkan!

Publicerad 2011-11-28 20:21:00 i Vardagliga livet,

Ett riktigt bra erbjudande!!

Just nu kan Du få ro en exklusiv antik vikingabåt från den RIKTIGA vikingatiden!

Det enda Du behöver göra är att tipsa alla Dina vänner på Facebook om den fenomenala sidan och tjänstenwww.surfaenklare.se!!*

Skulle inte Du tycka att det var otroligt spännande att få ro en riktigt autentisk VIKINGABÅT!

Vi på Viksevenemang har ett unikt samarbete med hemsidan och tjänsten Surfa Enklare. Tillsammans skapar vi otroliga möjligheter, både modern teknik på internet och historiska händelser såsom att alla ska få möjligheten att resa tillbaka i tiden och ro en riktigt autentisk VIKINGABÅT!

Kontakta oss på vår mailadress: [email protected]

Varmt välkommen!

* Och sätta in 2500 kr på kontonr: 8284-0 246 521 324 0

Nov. 28, 2011

Publicerad 2011-11-28 17:30:34 i Musik,

Genomför just nu en tvillingundersöknng. Tar sjukt lång tiiiid!! Men jag får en biobiljett :)
"En ond professor kommer tvinga ihop din och simons hjärna så att ni blir en identitet i två kroppar och du får en biobiljett som tack, tttttt" Citat av Kråkan som inte verkar tro på det hela ;)
en ond professor kommer tvinga ihop din och simons hjärna så att ni blir en identitet i två kroppar
och du får en biobiljett som tack
tttttt


Kattkiss igen...-uääkk

Publicerad 2011-11-26 16:34:50 i Vardagliga livet,

Vaknade 07.30. Vilket var alldeles för tidigt, efter att ha gått och lagt sig vid 03.00.
Går inte lite i detalj nu. Ryggen oh tröjan var alldeles genomblöt och det luktade fränt. Jag reste mig upp och insåg...Jo, att mitt kattskrälle hade pissat (på samma ställe som sist) och även på mig. Riktigt jävla fräscht alltså! Sprang ner till duchen och tog en ångande jävla dusch.

Vidrigt!!! Inget mer innesovande på natten för hennes del hädanefter!
Haha vet inte hur jävla intressant det var att läsa, men nu vet du! ;)





Mobergs Bar

Publicerad 2011-11-26 01:05:35 i Vardagliga livet,

Japp, idag så hände det. Var på krogen för första gången någonsin. Och vad tyckte jag då om det?
Jo:

Positivt
  • Sällskapet var trevligt
  • Personalen var trevlig
Negativt
  • Musiken var alltför hög,
  • Spriten har en alltför stor roll
Slutsats:
  • Att det inte riktigt är min grej. Vilket visserligen mycket väl kan bero på att jag inte riktigt bjuder på mig själv, men sån är jag.

Plötsligt händer det mest oväntade

Publicerad 2011-11-25 00:14:15 i Vardagliga livet,

Woho!
Klar med alla APU-uppgifter nu. Awesome säger jag bara. Vilken befrielse! Lätt att bli lycklig känner jag ;)

I morgon blir det en tuff Kemilabb i slutet av dagen och sedan blire att snabbt ta sig hem för att göra mig i ordning och sedan slänga i mig mat för att sedan ta mig tillbaka till Norrtan, åka på förkrök hos Räkan, ta taxi till Moberg, parta loss och bli hämtad av min mor och sedan äntligen få sova ut!! :P

Uäk

Publicerad 2011-11-23 02:07:27 i Vardagliga livet,

Har precis skickat in mitt arbete nu. Dags att sova 5h. Har huvudvärk och mår illa just nu... Inget vidare alltså, skulle gissa att det är sömn som saknas faktiskt :(

Pluggeliplugg

Publicerad 2011-11-22 22:58:03 i Vardagliga livet,

Förbereder mig för en lång kväll med plugg. Agenda 21 är temat, har diskussion/analys kvar. Känner mig tämligen nöjd med det jag åstadkommit hitills faktiskt.

50-årsfirande!

Publicerad 2011-11-21 21:31:43 i Vardagliga livet,

Mi padre fyllde 50 jämna i fredags så vi tog den tidiga taxin ut till Kläppen, en ö ute i skärdgården med varken el eller avlopp avlopp. Tio pers blev vi totalt och sjukt vad med packning vi hade för endast tre dagar! (Tryck för större bilder)

Väl där så bar vi upp alla packning hela biten upp till stugan, började förbereda för lunchen och firade med lite skumpa (inte gott alltså)
Vi tog sedan med oss rulltårta, varm saft och kaffe och begav oss ut på berghällarna och letade efter en mysig plats att fika på, och rätt vad det är så faller farmor ihop och slår i ansiktet ordentligt! Främst näsan, och det bara forsar blod (jag överdriver inte)
Näsan undersöktes av Milla och pappa som bedömde att den inte var bruten, vilket var en lättnad. Hade den varit det så hade farmor behövt avbryta resan.
Vi fikade i alla fall gott och sedan blidde det mat m.m. hemma i stugan för att sedan spela Poker med Peter, Simon, pappa och Julle!!!! Och lilla jag vann 1 av 2 gånger.

Dagen efter så var farmor ordenligt blå i ansiktet, näsan var riktigt svullen och blå, med ett par lila "blåtiror" runt ögona.
Vi ungdomar gav oss av och började bygga en stenstapel. Ett klassiskt beteénde när man besöker lite mer avlägsna ställen, den blev över två meter och rasade inte av de bitvis starka vindarna!
Följde sedan med grabbarna på upptäcksfärd och agerade naturfotograf/filmare Charles, med smeknamnet Charlie (för att få tillgång till killgänget) Grabbarna agerade stuntmän och latjade runt på alla hala hällar som mynnar ut i havet, och självklart så filmade jag allt!
Innan det mörknade så stack vi alla, utom Milla och farmor, iväg igen. Denna gång upp till radarn som står på andra sidan ön. Dock så gick vi inte riktigt i samlad tropp utan jag och bröderna tog en stor omväg och gick vänstervarv genom all terräng medans de andra gick raka vägen. Vi hade i alla fall riktigt kul och klättrade på rätt så höga berg m.m. för att trots senvägen, hinna före de andra upp först, obemärkta.

Väl där uppe så hittade vi, vid radarstationen, en gammal bunker som var olåst, så vi kröp ned och kollade läget, inget vidare mysigt ställe alltså.
Sedan delade grupperna på sig och vi fortsatte vår klättring uppåt och sedan neråt med målet siktat på nästa bunker ändå längre fram (vi var borta i timmar kan jag säga, sjukt med motion fick man, särskillt då vi ofta sprang)
Vi gick på de allra konstigaste ställerna och väl hemma vid stugan väntade en stor godisskål för alla oss trötta. Rulltårta serverades och sedan var det återigen dags för middag. Efter middagen stack vi ungdomar iväg (i mörkret) ut på klipphällarna och drack öl i skenet av en marschall (hihi busigt) För att slutligen gå och lägga sig 21.00 (?!?!?!)




Söndagen blev städdag, med sopning av stuga, torkning av golv och allmän ihopplockning för att sedan bära ned packningen (som hade minskat markant) till bryggan.

(Ångrar lite att jag inte tog med mig en ordentlig kamera... Tog sjukt snygga bilder (på min mobil) och när dessa bilder väl lämnar mobilen så blir de inte fullt så snygga som de var tidigare)

PROGRESS

Publicerad 2011-11-21 20:11:23 i Musik,

Även de bästa må ha varit blyga, men med lite jobb så kan man utvecklats till det positiva! :)

Äntligen!!! Kattkiss också!

Publicerad 2011-11-17 17:37:10 i Vardagliga livet,

Äntligen lite ny musik från Mumford and Sons!!! Älskar't!
Skrev Nationellt prov idag i ca 4 timmar... gick väl ok skulle jag tro. Sedan blev det projektarbete med kelparna! Vi jobbade väl på relativt så bra. Följ länken för att se resultatet! :D
Jag gick lite tidigare för att hinna med 16.22 bussen hem. Hihi busigt. Då sprang jag in på ICA och köpte ingredienser inför kvällens två drömtårtebak!

Och just som jag skriver detta ja, då satte sig Karlsson och pissade i min säng. Jävla kattskrälle säger jag bara!!! Visst är hon halt och har ont, men hon kan fan inte sätta sig och pissa i min säng!!!!

Shit!

Publicerad 2011-11-16 16:38:00 i Vardagliga livet,

Sjukt mycket har hänt på senaste tid...

Har numera ett rätt rejält så svullet ringfinger och har i omgångar varit lite orolig över att ringen ska kväva flödet ut i fingret och därför behövt knipsa ringen. Hittills har det gått  bra ändå. Fick medicin av mamma i morse och besökte sjuksyster tidigare under dagen och fick Alsolsprit m.m. för att dra ut infektionen och sedan fick jag is från skolans ismaskin i köket för att dämpa svullnaden. Hjälpte väl kanske inte riktigt så mycket för att få av ringen, men det kändes bra att jag ändå jobbade för att minska svullnaden.

På tal om infektioner, så har min kisse drabbats av detta också. Använder inte ena sin tass, utan hoppar runt på endast tre tassar. Verkar ha rättså ont, och jag har gett henne lite homeopatisk medicin under eftermiddagen och kvällen. Hoppas att hon blir piggare snart!

Kom hem och satte mig för att kolla på "Hart of Dixie" efter skolan, gillar't säger jag bara! :) Sedan så har jag förberett inför min faders 50-årsdag med att skrive ett gemensamt vykort från släkten där vi ska samla alla pengar (massor ;P) och sedan har jag pluggat inför det nationella skriftliga provet som jag ska skriva i morgon i svenska B... Har inte riktigt koll på de olika genrerna än...

Ställer klockan på rigning vid 02.30 för att kontrollera att jag har fritt flöde ut i fingret. Känns väl inget vidare att behöva kolla det mitt i natten, men hellre det än att riskera ett blått finger när jag annars hade vaknat vid 07.00. Hoppas att fingret förblir såpsass svullet som det är nu (eller mindre) så att jag slipper åka till akuten!!!!!
'
Träffade pokerligan hos Sandra också för tre dagar sedan. Supermysigt!
Käkade god mat, fick en rundvandring i huset, och trott eller ej, men vi spalade faktiskt kort! ;)
Sandra skjutsade oss alla till Norrtan vid 23.00 och jag smög in hos farmor och lade mig på luftmadrassen som hon och Julle tidigare pumpat åt mig. Vilken lyx!

Drowning accident

Publicerad 2011-11-07 19:07:00 i Vardagliga livet,

Vi är inte längre ägare av en gullig liten kyckling. Han (vi misstänkte att det var en liten tupp) har nämligen lämnat jordelivet och begett sig ut på en stor och spännande resa någon annanstans på egen hand.
Nio som sakteligen blev till åtta.

Då vare dags igen...

Publicerad 2011-11-06 20:44:17 i Vardagliga livet,

Har spenderat stora delar av dagen i sängen, mådde pyton och var sjukt trött... vilket kan bero på att jag vaknade 2 gånger i natt och låg vaken extremt länge... Var tyvärr tvungen att knapra på en alvedon, gillar't inte.

Läste lite ur "Illusionisten" i alla fall och resten av dagen så har jag väl inte gjort så mycket. Suttit vid datorn och kollat på "Så mycket bättre" och bara surfat runt lite. Måste strax sätta mig ner och plugga (om jag orkar) inför provet på tisdag också :s

Oppdatering!

Publicerad 2011-11-06 20:30:00 i Vardagliga livet,

Tänkte att det var dags för lite generell uppdatering (eller hur Räkan ;)) Så här kommer lite kortfattat vad jag gjort under mitt lov! Superintressant jag vet ;P

Första dagen så tog jag det bara lugnt, uppdaterade mig med x antal olika serier och gibbade lite. I tisdags åkte jag iväg till Anki i Norrtan och kollade på hennes nya hus! Riktigt fräscht var det! :D Sedan på onsdagen så åkte jag till farsgubben och passade på att baka en fin liten randig sockerkaka med stelnad ringlad blockchoklad ovanpå. Fryst tallrik är tricket ;) Kakan blev väl inte helt perfekt, men smaken var det inte fel på, några försök till så blire bra!


På torsdagen stod jag ensam i 1 ½ h och tilllagade Potatis och purjolökssoppa med jordärtskockor och sedan när resten av familjen kom hem vid 20.00 nej då var det ingen som skulle äta av min fina soppa :/ Nej för då hade de redan ätit hos farmor i Norrtan. Jävligt trevligt var det alltså, ansträngde mig helt i onödan....

I fredags hände inte mycket mer än att jag åkte till morsan och åt äckliga chips. 

I alla fall så hade jag fullt upp i går! Efter att ha gått till macken för att ta 621:an så var jag inne i Norrtan vid 11.00 och gick till Flygfältet för att städa med Kråkan på hennes pappas jobb. Detta tog 4 h och var faktiskt relativt kul :P Sedan gick vi hem till Kråkan för att strax efter till Coop. På Coop handlade vi och sedan gick vi hem till Bobban vid fängelset för att ha en Pokerligakväll!! Där var jag i ca 3 h och käkade och spelade lite Gh för att sedan ned till busstationen vid 20.00 och slutligen vara tvungen att från macken och hem... Snacka om mycket motion på en hel dag, flängde runt i hela jäkla Norrtan! En stegräknare hade inte suttit fel...

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela