Saltpetersyra

Mjo

Publicerad 2010-12-27 13:01:53 i Vardagliga livet,

Hejsan hoppsan. Humöret är på topp, är dock skitvarmt i mitt rum...Puh orkar knappt vara här inne.
I alla fall. Julen är över och dagarna mot nyår blir allt färre. Ska troligtvis träffa lite vänner i morgon och hitta på något trevligt. Alltid kul att träffa dem!

Commitments

Publicerad 2010-12-14 21:01:24 i Vardagliga livet,

Borde egentligen sitta och plugga nu, men det skjuter jag nog upp en dag.
Bakade muffins innan middagen. Riktigt smarrigt, men godast av allt är nog smeten! OCH jag säger bara en sak, hur sjukt det än kan låta, att frysta muffins är det allra godaste. Pröva vet jag! (måste dock vara chokladkladdmuffins)
Hade hoppats på ett lugnt jullov, men den verkar inte blir något vidare lugn. Måste dra till pappa nu i helgen och julstöka ytterligare om vi vill vara där. Sedan måste jag köpa alla dessa julklappar och strax innan jul ta en dagsresa iväg till tandis också. Dessutom kan man inte ha mer att göra i skolan än vad jag har just nu, och läxorna/uppgifterna blir inte färre för att jag har lov.
Saker som måste göras under lovet är följande:
Jul hos far
22 december Tandis
Nyår hos mor
Laborationsrapport- Evolution
Laborationsrapport- Genteknik
CV
Matte
"Katri"- Pof, Tof
Vänner
Schopping

Living the dream, again...

Publicerad 2010-12-12 19:48:51 i Vardagliga livet,

De första äggen från hönsen har blivit levererade! Vi hade inte hjärta att låta dem ruva de nya liven över vintern och sedan ha en risk att de kanske fryser ihjäl. Men ägg är det!

fredagen var en bergodalbana av känslor. Blev rätt känslosam kan man säga, men det fanns anledning för det. Man kan inte hålla allting inne hur länge som helst. Till slut rinner bägaren över.

Shopping

Publicerad 2010-12-07 19:25:27 i Vardagliga livet,

Fick ett shoppingrus idag. Hade planerat en hel del köp, men det slutade med att jag bara fick hem två av alla dessa saker.
Gympaskorna var en av dessa och idominsalvan var nästa. Köpte dessutom en ring från Edblad & Co och ska få ytterligare en till av farmor i julklapp.

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela