Saltpetersyra

Myshelg!

Publicerad 2012-09-30 17:50:00 i Vardagliga livet,

Fredagen bjöd på filmkväll hos Reb med Hunger Games och Järnladyn med lite nyttigt tilltugg i form av grönsaker i dipp. Satt uppe och tjattrade till rätt sent på kvällen, trevligt trevligt!

Fick skjuts till Flygis och mötte upp farsgubben för lite snabbt matköp, och drog till sommarstället för lite tomtstädning. Bl.a. klippa sly, elda, plocka svamp samt ställa undan cyklar och sommarmöbler. Grillat till lunch och Tex mex-middag med familjen, farmor och faster med man och barn.

Idag blev det skördefest i Wettershaga, äppel- och päronplock!

 

Money, money money!

Publicerad 2012-09-28 18:21:00 i Vardagliga livet,

Fasade inför att kolla hur mycket pengar jag hade kvar efter den senaste tidens spenderarbyxor! Men oj vad jag oroade mig i onödan! Jag är såååå glad just nu!! :D

Underbar låt, liksom resterande av deras acapella-låtar!

Mitt-i-veckan-kryssning - med halvgreker och gamla vänner

Publicerad 2012-09-28 00:19:00 i Vardagliga livet,

Drog iväg till lilla Finlandia med Challe och Isa! 
Stack ned till busshållplatsen vid Länna skola för att vänta på bussen för att ta mig till Challe. Stod med alla små skolbarn och kände mig väääldigt gammal. Redan över 3 år sedan som man släntrade runt på skolans område...

Med alla väl hos Challe drivade vi iväg till Färjan. Var tidiga och fick vänta med hungriga magar. Väl påsläppta så skyndade vi oss till Buffén och gottade oss på maten. Kändes som en evighet, men redan efter 1h var vi mätta och klara för lite Tax-free. Försökte köpa med oss lite alkohol ut, som i regeln skulle fungera, men det gjorde inte det...

Hamnade uppe på Disco Zenith med några drinkar. Träffade ett gäng grabbar med bl.a. en halvgrek och en halvryss. Halvgreken, som jag inte ens uppfattade namnet på, kladdade rätt ordentligt. Han var rätt packad, men inte otrevlig, bara jäkligt på. Häns händer var överallt... om midjan, benet och ansiktet. Försökte dra lite tydliga gränser (och bokstavligen illustrerade en vägg mellan honom och mig och sade att jag ville ha lite avstånd) med en person som inte alls var sammarbetsvillig. Haha tydligen, om man går på hans ord, så är tydligen hela jag vacker. Ögonen, näsan, munnen och håret! Och söt till tusen med tanke på hur många gånger som han sade det...
Lämnade det sällskapet, köpte mer drinkar, shottade och träffade en skitschysst kille som hängde med oss resten av kvällen! Hihi, ny kontakt på telefonen samt en inbjudan till någon av hans hemmafester! Blev ledsagade till hytten och "somnade" 06.00 för att vakna vid 07.30 och gå upp till Buffén för lite frukost, var rätt möra asså. Käkade och somnade på riktigt 10.30-14.30.

Hjälp!

Publicerad 2012-09-27 23:41:00 i Vardagliga livet,

Länge sedan som jag var så pass nervös som jag faktiskt var i lördags!

Började med att sms:a till sent in på lördagsnatten, vilket kanske inte var det bästa egentligen sömnmässigt sett... Vaknade så sjukt nervös - ja det började redan då. Tog en dusch och gjorde mig i ordning för att eventuellt dra iväg på 30-årsfesten, för vid denna punkten tvekade jag.
Tog mig tillslut iväg och började den långa färden till destinationen, med ett litet paniksamtal till en god vän som med sitt mentala stöd hjälpte en liten vilsen människa här i dagens förvirrade samhälle.
Kände mig aningen lost, men väl på plats utveckades det riktigt bra. Vad finns det att vara nervös över? Ärligt talat så vet jag inte. Ca 50 personer i lokalen och de som jag konverserade med var så grymt trevliga! Festlokalen var en lada, med egen sandstrand, pool, solstolar m.m. och det bjöds på mingel, tipsrunda, mat, tal, presentöppning och allt annat som hör till en födelsedagsfest + en del andra trevliga händelser.

 

Llanfairpwll­gwyngyll­gogerychwyrndrobwll­llantysilio­gogogoch vad?

Publicerad 2012-09-18 16:05:00 i Vardagliga livet,

Det är en sjuk värld vi lever i... Sitter och sorterar vykort med hjälp av Googel då det ger ordet Llanfairpwll­gwyngyll­gogerychwyrndrobwll­llantysilio­gogogoch som förslag på min träff(?!) Klickar in på Wikipedia och tror att de skämtar med mig, men det finns tydligen en stad i Storbritannien med det sjuka namnet... Det är nog ingen mening med att försöka uttala det namnet känner jag.

Mm mys!

Publicerad 2012-09-09 23:27:00 i Vardagliga livet,

Det är så underbart att vara kattägare! Så himla trevliga stunder som man får vara med om...
Hade mentalt förberett mig på att läsa lite "The Hunger Games" innan jag nattade. Var helt iordninggjord och klar för sängen, MEN så vänder man upp kanten på täcket, för att hitta KATTKISS! FINNS FAN INTE MÅNGA ANDRA VÄRRE TILLFÄLLEN än den då man är redo för att sova, men så måste man helt plötsligt mecka med att ordna ny sängplats och tvätta rubbet (med madrasser, täcke, kuddar och diverse andra föremål)... Helveeete...

Då var det återigen dags!

Publicerad 2012-09-06 21:55:37 i Tecknat, Vardagliga livet,

MYCKET har hänt sedan sist, både i positiv och negativ benämning! Men just nu fokuserar jag på nuet!
Egentligen så har jag bra mycket annat att prioritera än det som jag har gjort de senaste två dygnen, men trots det så har jag tagit upp pennorna och knådgummit igen för lite tecknande. Sist var när jag pillrade på arbetsproverna för antagning till Konstfack, vilket är ett antal månader sedan! Men samtidigt så har jag varvat med att allmänt, i liten skala, ordna upp mitt liv. Om än bara det praktiska med att storstäda rummet, tvätta och plocka undan onödigt tjaffs. Otroligt skönt är det i alla fall att ha ordning på en del av mitt just nu röriga liv!








Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela