Saltpetersyra

Cirkus 3 skoldagar kvar nu!

Publicerad 2012-05-30 13:54:11 i Vardagliga livet,

Trist när man bara snackar betyg, men jag är så glad så jag tänker ändå berätta att jag får MVG i Sh A, Kemi A och projektarbete! :D

Är helt klar med studentinbjudningarna nu, äntligen. Inte blev det mycket sömn inatt och nyss bråkade mamma och jag, vilket vi har en tendens att göra rätt så ofta... Skulle verkligen behöva flytta hemifrån...

Seeegt!

Publicerad 2012-05-29 18:54:27 i Vardagliga livet,

Sjuk, trött och grinig är vad jag är just nu! Så se upp säger jag bara! :o

Fick reda på slutbetyget i religion A, engelska B, matte E och småföretagandekursen idag... VG rakt igenom, inte riktigt vad jag planerade kan jag säga, men WTF orkar inte bry mig asså!
Riktigt nöjd med betyget i engelskan och matten dock, samt att jag faktiskt fick VG på den senaste och sista laborationsrapporten, som jag började och avslutade den dagen den skulle in!

Jävla skit!

Har iaf köpt lite nya skivor som kommer hem mot slutet av veckan OCH nu blir det till att färdigställa de äckliga inbjudningskorten, som MÅSTE ut i morgon! Blir tight med tid, men orkar inte bry mig. Samt att jag inte orkar bry mig om mottagningen, som mest troligt kommer att suga! Förväntingarna är 0 och helst av allt så hade jag haft den hos pappa och inte hos mamma...

Ojojoj!

Publicerad 2012-05-28 23:30:39 i Vardagliga livet,

Det går bra nu!!

Klar med ALLT plugg, och det närmar sig allt mer och mer slutet på gymnasietiden!

Senaste veckan har varit supermysig! Mys framför Eurovisions semifinaler (mitt under de stressiga dagarna av plugg) panikflipp framför datorn, skruvade samtal, marknadsafton med supertrevligt sällskap, helt utflippat Eurvisionfinalsmys (minst sagt) samt supertagg inför torsdagen då det är Timbuktu på Grönan!

Och är det bara jag eller har de senaste veckorna känts långa? Tidigare rusade de förbi i ultrarapid, men nu har det inte gått fort. Inte för att jag klagar, inte alls. Jag gillar't!!

 


Well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile
and the ways of the old, old winds blowing you back ’round


Stuck in the religion!

Publicerad 2012-05-19 14:14:30 i Vardagliga livet,

Hemlagad pizza, mys och rabarber/jordgubbspaj hos Räk innan kelpligan drog till NV09's studentskiva på Club Salt! Och självklart blev det några runder med kort innan vi drog iväg och gjorde staden osäker! :D

Dåligt drag i början av skivan, men ju mer människor som kom desto bättre. Kan för övrigt aldrig sluta begrunda hur mycket skumma människor det faktiskt finns ute i livet...
Tog en tripp till farmor och slaggade över där. Vaknade 05.20 och var så jäkla säker på att det var dags att gå upp och att klockan var så jäkla mycket. Men sedan kollar jag på klockan och svär inombords, endast 3h sömn hitills... Och inte var det lätt att somna om heller efter det!

Nu ere religion som står på agendan. En flummig hemtenta som man inte fattar särskillt mycket av...


Jag orkar inte, vill inte och bryr mig inte längre...

Publicerad 2012-05-18 10:27:00 i Vardagliga livet,

Allt på en gång och jag har ingen lust att strukturera upp allting... Vill bara ha allting serverat på silverfat så att jag slipper tänka!

Så jäkla mycket som jag måste ordna med för att allt ska gå ihop:
  • Snudd på all planering av studentmottagningen hänger på mig, jag är medlaren mellan mamma, pappa och farmor. Jag vill inte!! Är det inte meningen att detta ska ordnas åt mig och för mig?? Dessutom åker mamma till Grekland i en vecka. Ja, men gud vad bra det är inför planeringen av hela skiten! Inte alls jag som kommer behöva ta tag i allt, nej nej inte alls!
  • Studentinbjudningarna är ännu inte betalade från mor till mig och jag är ännu inte klar med dem. Varför ska jag själv behöva göra dessa när jag samtidigt har en bror som spenderar hela sin lediga tid vid datorn. Ta och hjälp mig för fan, det är dina inbjudningar också!!
  • Stressigt att lära sig kassatjänst samtidigt som man går i skolan och ännu har sjukt mycket att göra i skolan. PLU-koder och andra häften att plugga igenom för postutlämning.
  • Ovissheten gällande ett visst möte. Seriöst jag pallar inte, ge mig bara ett kvitto eller någonting, jag ORKAR inte!
  • Alla dessa uppgifter, prov och allt vad det är, det räcker nu! Man orkar inte hur mycket som helt asså! Var idag tvungen att ställa in ett besök p.g.a att jag har en jäkla religionsuppgift som promt måste in idag. Fy fan!
OCH nej, det är inte kul att leva just nu! Som tur är så varvas det ibland med lite positiva happenings!

En uppdatering är kanske på sin plats?

Publicerad 2012-05-18 10:25:34 i Vardagliga livet,

De senaste två veckorna har varit fullsmockade och sjukt mycket har hänt!

Vecka 18
Spenderade en halvkväll på Medias studentskiva, skrev Nationella prov, deltog i en mösspåtagning, åkte till Grönan - ändrade planer och drog till Club 12 där en asnice kväll väntade, drog iväg på x-antal loppisar, dödstrött och sov i mängder.

Vecka 19
Jobbsamtal, första och andra arbetsdagen, frisörtid och nytt abonnemang.

Vecka 20
klänning nr 2 mottagen - perfekt, negativt besked, prisutdelning på Rival och en "ny" mobil.

Dags att leva!

Publicerad 2012-05-01 22:59:10 i Vardagliga livet,

Riktigt jäkla nöjd med allt just nu! Taggar som fan inför morgondagen, torsdag, fredag och lördag då massor är på G! :D En av de mer händelserika veckorna på länge måste jag påstå!

Igår vare Valborg med kelparna i Kvisthamra, gott sällskap och go mat, samt kubb och en fjuttig brasa på Södra Bergen!
  • I morgon blire till att träffa Challe och Isa för att umgås och köpa kläder inför Medias studentskiva!
  • På torsdag är det studentskivaClub Salt för att sedan övernatta hos farmor i Norrtan.
  • Fredagen bjuder på nationellt prov i engelska, mösspåtagning, mys på Åtellet Hotell, Grönan med LMFAO, Club 12 och övernattning hos Reb.
  • Lördag är det loppisdags i Görla samt Röda Kors-gården!
Väntar också samtal från ICA Bergshamra för att boka möte med chefen! Hoppas, hoppas! :)


Chicken fever!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela