Saltpetersyra

Time to fucking sleep!

Publicerad 2012-07-29 16:11:24 i Vardagliga livet,

Tjejmiddag i Solbacka samt utekväll på Club 12 och Stället.

Kvällen började med matshopping med Sandra på Flygis, plockade upp Bob och drog ut till lokaliteten. Reb kom förbi lagom till när grillen glödde. Framåt kvällen efter att några partier kort lirats kom Räk förbi och vi pös vidare till Club 12. Drog ned på stan och vidare till Stället för att möta naturarna, ta en cider och sedan ta bilen upp till Club 12 igen. Sista timmen var jag måttligt road med sliskmänniskor och fottramp! Riktigt jäkla trött var jag!

Har idag kollat på reprisen av OS-invigningen. Otroligt maffigt, helt klart sevärt!!! 


Norrtälje Blues & Rock festival!

Publicerad 2012-07-28 16:21:39 i Vardagliga livet,

Fredagskväll på Borgmästarholmen med Reb, Bob och Hampe!

Slängde ihop packningen efter jobbet och tog bussen in till Norrtan vid 20.00 för att möta upp Reb på Flygis och köpa middagsmat. Lagade maten, och ofukuserade som vi var på den så kokade riset över! Mötte upp Bob, placerade oss vid bron ut till Borgmästarholmen vid Kärleksudden där musiken flödade. Mötte uppe fjärde parten och drog tillbaka. Vandrade runt planlöst i Kvisthamra ett litet tag och slaggade tillslut hemma i Kvisthamra!

IKEA!

Publicerad 2012-07-26 22:38:05 i Vardagliga livet,

Jobbade galet idag, tidig morgon, men samtidigt en tidig eftermiddag! IKEA nästa väntade tillsammans med moder för att löpa galgarfotoramar samt en matlåda. Haha, och mannen i kassan typ flörtade med mig, vafan! Det hade jag kunnat leva utan! Får för övrigt grymt mycket komplimanger hela tiden, båda via jobbet och utanför, sjukt roligt dock! De flesta säger att jag har läckra naglar och en annan frågade om min fläta var riktig (?!) Överraskade i alla fall min morfars fru långt inne i avlägsnaste Rimbo efter IKEA-besöket och hon blev så otroligt glad! Fick en tavla som min morfar skattade högt när han fortfarande var i livet och satte oss sedan i bilen hem, och jag var helt utslagen... Har bara väntat på att klockan ska gå så att jag kan gå och lägga mig!

En random grej som hände igår när jag gick till jobbet efter lunchen var att jag drämde handen i en kolloni med brännässlor. Så när jag tog över kassan 3 min senare så var nästintill hela handens ovansida täckt med "utslag" Grymt pinsamt! Såg ut som om jag hade värsta smittsamma hudsjukdomen som bara väntade på att få hoppa över på deras matvaror! Haha!

Bilbingo!!

Publicerad 2012-07-24 15:21:49 i Vardagliga livet,

Heldag på jobbet igår. Var med på öppningen och satt i kassan hela dagen fram till 18.00. Skyndade mig hem, slängde i mig maten för att sedan bli hämtad av Reb! Gasen i botten in till Norrtan för BILBINGO! Parkerade bredsida med Räkan och hennes familj och var helt inne i bilbingons anda tillsammans med alla andra entusiaster. Men tänk att det skulle vara så svårt att fatta hur det fungerade, vi satt som frågeteckan både jag och Reb till en början. Tog i hand på att oavsett vem som vinner så delas det lika mellan båda. Och kan man tänka sig... vi vann! Och det i ett gediget sammarbete, trots att det var Rebs bricka som var den vinnande. Haha den klanten hade missat en siffra, en siffra som jag hade kryssat i. Och vi dunkade på tutan!

Movie night

Publicerad 2012-07-22 22:06:29 i Vardagliga livet,

Filmkväll igår då! Träffade gänget på stationen för att dra till Hemmakväll. Fyra personer med helt olika viljor ledde till att vi stannade i affären i ca 1 timme... V för Vendetta blev det tillslut och sedan tog vi en sväng till Flygis för att köpa snacks innan det bagav sig till Öster Knutby för att starta filmkvällen. Räkan svängde förbi och vi blev fem, vilket resulterade i att det blev allt tightare i soffan då vissa hade tendens att bre ut sig rätt ordentligt! Evolution hyrdes senare under kvällen, en film som spårade rätt rejält tillochfrån, men skönt med en lättare film i alla fall!

Slaggade över hos Reb. Igen. Tredje gången denna vecka. Tredje hemmet eller vad?!


På resande fot

Publicerad 2012-07-21 17:50:51 i Vardagliga livet,

Var sjukt snabb på stängningen igår så slutade faktiskt tidigare än vad som var sagt enligt schemat! Hann snudd på precis hem för att sedan vända i dörren. Tog mig in till Norrtan och träffade Reb på Flygis vid 22.00. Kirrade frukostmat och lite snacks för att sedan dra hem till Kvisthamra för att kolla på Glee! Nattade kvar, drog hem och ska nu återigen in till Norrtan för en filmkväll hos Bob och sedan natta kvar hos Reb igen, Haha!

Next up - Rudolf

Publicerad 2012-07-19 23:18:17 i Vardagliga livet,

Var ute och öste som fan (?! inte riktigt nej) natten till torsdag med en hel drös olika människor som kom och gick. Spenderade natten i i tredje hemmet i Kvisthamra! Mysmys!

Var hemma i Bergshamra igen på förmiddagen, chillade en timme för att sedan pallra mig in till Norrtan för att möta en vän. Tog med mig vännen upp till Club 12 för att möta resterande och körde två rundor minigolf! Första rundan slutade jag på delad 2:a-plats och runda två vann jag Woho! Drog till Flygis för att sätta i oss glass, tog bussen till Bergshamra igen för att göra mig i ordning och sedan dra in till Norrtan, gå upp till Elgiganten och slänga mig in i Rebs bil för att brassa iväg på Speedwaymatch! Och om jag inte gissar fel nu så var det faktiskt Rospiggarna som vann! :D

Missade solkrämen på näsan tidigare under dagen btw... så får se hur näsan ser ut i morgon, det suger ju! :(


Some new fucking music!

Publicerad 2012-07-17 22:47:59 i Vardagliga livet,

Bara suttit och degat på YouTube ett tag, tryckt på en jäkla massa random låtar och satan vilket hav av bra musik man kan hitta! Har tidigare hittat riktiga guldklimpar bl.a. de underbara banden Mumford & Sons och NEEDTOBREATHE samt Jónsi. Så sjukt roligt, blir så glad haha! Nu har jag feta jäkla spellistan med bra musik som ska lyssnas igenom och korrigeras! :)


Trodde jag ja!

Publicerad 2012-07-17 18:28:50 i Vardagliga livet,

Ha! Inte blire någon ledighet på 1 vecka här inte, nejdu, jobb på onsdag och fredag... 12.00-20.30 kan inte bli mycket sämre tider... Chefen blev iaf jäkligt tacksam och det är huvudsaken tycker jag allt! :)

Idag blir till att göra mormors gudomligt goda banankaka med nejklikor, muskotnöt och snudd på all världens kryddor! Smaskens! :D

Men blä!

Publicerad 2012-07-16 12:33:42 i Vardagliga livet,

Åhhhhhh, inte min dag idag. Så sjukt seg, och lättretlig. Och blir inte bättre av att mamma lassar över ansvaret att behandla kycklingen idag, på mig... Jag bryr mig inte!! Naturens gilla gång om kycklingen överlever eller inte! Hoppas att tiden på jobbet går fort, det brukar det göra. Sedan ska jag hem och sova för att sedan vara ledig i en hel vecka! Kommer bl.a. innefatta minigolf, Speedway, sommarställebesök och en filmkväll! Soft!

I lördags var det röj! Drog ned på stan med Bob och vid banken träffade vi på några stockholmare som undrade vart det är man hänger någonstans i Norrtälje. Vi instruerade dem och de drog till På G medans vi drog till Stället, men vi slutade på På G tillslut ändå. Såg grabbarna och slog oss ned hos dem (visade sig sedan att de ansåg att vi raggade på dem...) Ha! skulle aldrig falla mig in kan jag säga! De trodde att de var något, men helt klart schysta fram tills de fått lite mycket dricka! Liestagrabben joinade och så småningom drog stockholmarna iväg och sedan blev det till att dricka! Haha! Vi var väl rätt så fulla allihop och jag vet inte hur mycket dricka som spilldes ut på bordet under kvällens gång och även jag var skyldig för det!
 

Great!

Publicerad 2012-07-13 19:43:52 i Vardagliga livet,

Nyss hemkommen från jobbet! Softar framför "So you think you can dance" med öl, pommes, kött och bea haha! :D

Tjenixen!

Publicerad 2012-07-12 20:34:31 i Vardagliga livet,

Begav mig till Stället med Kråkan för att se Shotgun Crackers igår kväll! Rätt låga tankar snurrade i huvudet innan jag kom in till Norrtan för att bli upplockad.

Misstänkte att tandställningen/tråden på insidan av tänderna var paj, missade bussen, hade en skynklig skjorta på mig och allmänt seg i huvudet... vilket resultatet efter två rätt mastodonta pass på ICA under måndagen och tisdagen. Klagar absolut inte, aslyxigt att ha ledigt någon tag för att sedan jobba igen, det är inte alla som har den lyxen!
Vi hade asmysigt och diggade till musiken, helt nyktra btw! Slaggade hos Kråkan och har idag bara degat och kollat på "Work of Art"


Helt slutkörd och tynar bort!

Publicerad 2012-07-09 20:51:47 i Vardagliga livet,

Jobbade timme idag! så sjukt glad att jag har fått grepp på grejerna! Flyter på riktigt bra och hamnar inte i knepiga situationer alltför ofta. Utan kan fokusera på att vara ÿbersocial med kunderna! Skämtar och skojar haha!
Och satan vad man träffar människor som man på ett eller annat sätt har varit bekant med eller är bekant med, riktigt roligt! :)

Har typ inte käkat någonting alls idag, frukosten var pinsamt liten och lunchen densamma... Snudd på stått upp tack vare mjölk och juice under förmiddag och eftermiddagen! Otroligt att jag orkade. Samt att jag sov alltför lite i natt, det sista jag minns var att broder kom in i mitt rum runt 00.00 när jag sov och sa godnatt innan han drog ut och in till Donken (?!)

BTW, så har vi ytterligare en kyckling i hönsgården nu! HAHAHA! Uppe i 15 höns totalt nu!


Lite mycket där va?

Publicerad 2012-07-08 13:23:16 i Vardagliga livet,

Utgång igår då!
Tog en Chese på Donken och drog iväg till Club 12 med Räk och Bob! Bunkrade upp med dricka under "Happy hour" och ett bord nära till utescenen. Grabbarna i sällskapet kom insläntrande och sedan blev det till att dricka! Och ja, det blev nog lite mycket där ett tag. Toppenvänner som tog hand om en och var superomtänksamma! :)
Lite dans blev det under kvällen också och blev sedan hämtad av broder som övningskörde mitt i natten!

Nämnde jag att dealen för att mamma skulle hämta mig inatt var att jag skulle diska x-antal gånger denna vecka?! Så lika bra att ställa sig vid straffbänken för en LJUVLIG diskning och förstöra nagellacket! 

Fucking problems!

Publicerad 2012-07-06 17:45:12 i Vardagliga livet,

Riktig huslig dag! Städat rummet och diskat, även fast det inte är min diskdag! Kände mig lite extra snäll jag (a)
Målade om naglarna och var ett tag inne på att dra ut på krogen! Men problematiskt som det är med att bo i Bergshamra så finns det inga bussar hem på kvällen... Får bli till att tagga för morgondagen istället. Och oj vad typiskt, det trodde jag inte, då finns det ju inte heller bussar... (?!)

Ska ut och springa ikväll, oavsett om broder följer med eller inte. Här ska det röras på fläsket!

Stort stort stort stort vatten!

Publicerad 2012-07-03 16:19:45 i Vardagliga livet,

Nyss hemkommen efter en heldag ute på de böljande blå! Så otroligt skönt! Med långa lockar, stråhatt, turkosa shorts och flytväst. Så jävla het!

Broder som kapten, båtösning, fläktande vindar och skvalpande vågor! Lade till vid en liten ö med sandstrand och allt. Taxibåten Sjögull brassade förbi i cirkus en sisådär 30 knop och hela sällskapet rusade ned i vattnet för att parera de monsteriösa vågorna för vår båt så den inte skulle slå mot stenarna. Och helvete, jag tvingades springa ned med skorna i vattnet... så otroligt deprimerande!

Slet grillad kyckling direkt av benen, grävde ned fötterna, med de rosamålade naglarna, i sanden och vadade i det svalkande vattnet! Nämnde jag att det var så otroligt skönt att vara ute på sjön?
Kan inte hitta en mer passande video! :)

Ledighet vecka 3

Publicerad 2012-07-01 22:12:00 i Vardagliga livet,

Följde med Reb på hennes skrivning, som hon klarade galant! Det bjöds på shopping och ett besök på Indiska som aldrig såg ut att ta slut! Hälsade på farmor, träffade moster och kusin samt besökte Wira bruk, motionerade med syster, och drog iväg på fetrunda på loppisar! Krogrunda över hela staden med Bob och träffade högstadievän!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela