Saltpetersyra

Det samlar sig på hög

Publicerad 2011-04-14 20:09:43 i Vardagliga livet,

Tiden går som ett jäkla hamsterhjul, alltså riktigt snabbt. Den bara rinner iväg. Så jäkla mycket saker på G, men så gott som inget hör direkt till skolan.

Jag måste hitta en APU-plats till hösten, helst få ett sommarjobb, skaffa bankkort, fixa Friskiskort, börja träna regelbundet, börja gymma, laga cykeln, fixa mitt gamla simkort (om det fortfarande existerar) besöka tandläkaren för besked om uttagning av tandställning och skrapa/måla klart huset hos mamma. Mitt rum hos pappa ska renoveras och kök+hall måste även göras klart där.

Man kan lungt säga att jag har en del saker att ligga i med. Saker som jag måste få gjort. Dessutom har jag precis anmält mig till Egen Sommar 2011. Så i värsta fall om jag inte får ett sommarjobb har jag alltid denna att vända mig till, och dessutom få erfarenhet av.

I helgen blir det till att plugga till fysikprovet på tisdagen och på söndagsmorgon kommer mamma och hämtar mig för att sedan baka två drömrulltårtor till hennes födelsedagskalas senare på dagen. Mumsigt värre säger jag bara!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela