Saltpetersyra

New nickname. Again.

Publicerad 2013-05-13 16:10:14 i

Jaha, nu har Peter kommit fram till att jag är en riktig liten "Lilla My" som jävlas och är allmänt ettrig. Tydigen utseendemässigt också ;)

Imorse skällde han lite på mig för att jag gömde hans stora myntsamling innan han tog sin minisemester. Han gav igen genom att sno min väska med matkuponger, plånbok och arbetstelefon sådär lagom till lunchen. Fick lite smått panik på var alla ens värdesaker befann sig. Fattade misstankar mot Peter så Manke ringde åt mig, då min telefon som sagt var borta. Men nu har vi slutit fred (y) Hehe... eller?

Förutom dagens bus så kan jag väl inte påstå att jag gjort sådär jättemycket... ingen produktiv dag tyvärr. Får ta igen imorgon!!

Solsolsol

Publicerad 2013-05-11 21:59:49 i

Har idag använt min muskelmassa till att jobba i trädgården. Har hackat till gruslinjen samt rensat gången från grästuvor samt ogräs. Så trots att det inte låter som så mycket så var det en hel del arbete och många mannatimmar. Lyckades också lapa en del sol så känner av brännan i nacken (y)



Hehe...

Publicerad 2013-05-11 18:43:08 i

Snackade om olika typer av sprit vid middagen idag, drack en 5,3:a öl och rätt vad det var så tog farsan fram Sherry så jag gick smaka xD

Oh härliga lördag!

Publicerad 2013-05-11 15:04:48 i

Fick idag bevittna när grannens katt rusade som ett svart yrväder över vägen för att bli sliten till döds av en blänkande häst i rustning. En metallhäst som efter ett visst ljud och känsla av mjukt mot hårt helt sonika fortsätte sin oerhört viktiga vansinnesfärd vidare norrut, med ett liv utsmetat på vägen utan att se till att hårbollen verkligen var död. Vilka människor det finns!

#bloggrape

Publicerad 2013-05-10 11:47:21 i

hahaahah kråkan in charge!! ;)
Nu ska fårskallen göra lite varma mackor.
See ya!

Tjoho!

Publicerad 2013-05-08 21:01:03 i

Här idag suttit och skrivit på en kärnvärdesrapport hela dagen. Rätt intressant, för jag jämförde min färdiga rapport med de andra tekniksprångarnas och min var jäkligt fräsch till skillnad från de andras. Ser SÅ mycket proffsigare ut!

Stack iväg till Sös efter jobbet med Jonas för att besöka Anton (också tknksp) som legat inlagd sedan i söndags. Verkar inte sådär superkul det där inte... Men han uppskattade besöket och mamman tackade så hjärtligt. Tyvärr blev det en grymt sen dag p.g.a. detta besöket, var inte hemma först vid 20:20, så snart är det läggdags igen. Men imorgon får jag sooova! :D

Hihi

Publicerad 2013-05-02 17:28:26 i

Här sitter jag och svullar pomfritt-chips på bussen! Känner sig lagom tjock, men vem bryr sig? Jag behöver ändå gå upp i vikt (y)

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela