Saltpetersyra

Back on track!

Publicerad 2013-10-20 16:31:18 i Vardagliga livet,

Inte var dag som man får frukost på sängen 2 dagar i rad! Så himla gullig grabb som jag har hittat!

Spenderar helgen nu innan tenta-P hemhemma, med ett fullproppat schema!
I fredags blev jag, precis som vanligt, mött på Sthlm-C av grabben och tog oss till Liesta. Hann varva ned samt varva upp innan det var tid att åka till Harka, för att från början käka middag med Hampus syrror samt respektive, men som istället blev en tämligen stor middag med 12 deltagare, där jag visste enbart hälften sedan innan. God mat och trevliga människor, trots att det med så många nya människor blev lite svårt för mig att ta plats.
Lördagen ägnades åt plugg, tjejmiddag med grundskoletjejerna samt sluthäng på På G där jag mötte upp Hampe. Svinigt jävla trött, slutade med att vi var hemma 03 när jag i själva verket hade behövt sova redan vid 23..

Något jäkligt random som hände var att jag mitt i natten inatt vaknade av att Hampe bet mig i nacken. Skrek rakt ut och var nära att börja böla. Till hans försvar så skedde det i hans sovande tillstånd, men satan vad ont jag hade de närmsta timmarna efter... Aldrig varit med om något liknande, och han hade dåligt samvete efter som bara den.. Udda händelse!



Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela