Saltpetersyra

Bakverkstan

Publicerad 2011-07-09 15:44:53 i Vardagliga livet,

Jag och Rebecca, från företag Bakverkstan, har gjort en film när vi gör utsökta chokladcrisp. Ett recept från den gamla goda tidens Hemkunskap på Länna skola!

Filmen krävde en hel del arbete och när vi väl ville ladda upp den på Youtube så accepterade de inte låten "Runaway Baby" av Bruno Mars. Så vi blev tvungna att leta i Youtubes låtlista, med låtar som de accepterar. Jag kan säga såhär, det fanns inte en enda låt som var bra.

Efter ett bra tag av letande så hittade vi i alla fall en låt som var lite bättre än de andra och lade upp den på Youtube. Dock så blev vi inte nöjda utan letade runt på internet efter hemsidor där man får ladda upp sina egna filmer, och då hittade vi Dailymotion. Och de tog inte bort vår först valda låt av Bruno Mars.
Så se och njut! Kasta gärna in en liten kommentar också, och säg vad du tycker om den.

Bakverkstan bakar chokladcrisp by Bakverkstan

Update

Publicerad 2011-07-09 15:24:46 i Vardagliga livet,

Utbildningsprojektet Egen sommar har nu pågått i drygt fyra veckor, och affärerna går super! Vi har kul och vi bakar mycket. Våra kanelbullar är grymt populära, och dessutom riktigt goda. Vi ska på en återträff nu på måndag på Norrtälje tidning, får se hur det blir. Tyvärr så känns det som att vi kommer att glömma bort att ha sommarlov också. Fram till nu så har vi bara fått ledigt på helgerna och det kommer nog att förtsätta så skulle jag tro.

Har precis insett att bandet Mumford & Sons, som jag älskar något enormt, var och spelade på Way Out West förra året! Riktigt ledsen över att jag inte visste att bandet fanns då! Och snacka om att jag hade gått då!
Hoppas att de kommer tillbaka till Sverige snart, för det är ett riktigt bra band.

Ska troligtvis gå på Harry Potter premiären Del 2, på tisdag nu i veckan. Får se om det finns biljetter att köpa, men det gör det nog.

Ska träffa några gamla vänner också på onsdagen, blir nog grymt mysigt, precis som det alltid brukar vara. Och ett 18 års kalas hanns det med att gå på också. Grattis Isabella Mickols!

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela