Saltpetersyra

Here we go again

Publicerad 2010-08-17 19:14:30 i Vardagliga livet,

Och så var det dags igen. Ny termin i skolan på torsdag då. Det blir nog bra, får hoppas på en mjukstart så läxorna inte börjar drälla in på en gång. Men man kan inte få allt här i livet ;)

Annars så har man idag varit på IKEA, Tjoho! Och i morgon drar jag iväg till Norrtan för att köpa lite väl behövliga saker+ födelsedagspresent till syster som fyller åtta:)

För jag hugger i sten

Publicerad 2010-08-09 21:02:39 i Vardagliga livet,

Kikade på Lars Winnerbäcks spelning igår i Långholmsparken tillsammans med Challe! Mersmak säger jag bara. "Förbanden" var Love Antell, Dundertåget, Laleh och Sophie Zelmani. Riktigt schysst och det hela avslutades med fyrverkerier. Sedan på tunnelbanan till Tekniska efter att konserten slutat, så såg Challe och jag Calle Kristiansson också ;)

Jag har även hunnit vara ute på sjön och campat, riktigt mysigt trots att man kom hem med en illa bränd näsa. Har även avverkat 1 av 3 kräftskivor. Så jädra gott.

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela