Saltpetersyra

Mysdag!

Publicerad 2012-06-27 20:50:18 i Vardagliga livet,

Har gjort absolut ingenting under förmiddagen mer än att kolla på serier, läsa och att hänga om och sortera kläder! Slappt och mysigt. Drog efter middagen in till Norrtan med hela familjen i släptåg för att spackla i mammas kontorshörna i Hälsokostaffären, men jag drog till farmor i stället och käkade vaniljglass och jordgubbar! MUMS!!

Drog till Flygis efter och plockade upp broder som slutade för dagen. Fick med mig Sourcream & Onionstjärnor hem, som jag just nu knaprar på tillsammans med hemodlade jordgubbar, ren lyx med hemodlade jordgubbar!

Ledighet vecka 2

Publicerad 2012-06-24 22:12:00 i Vardagliga livet,

Mer tid för att slappa och bara leva! Drog till Spillan för att fixa med förberedelser inför midsommarn, riktigt lyckat midsommarfirande med vänner, grannar och släkt för att sedan dra in till Norrtan och fira med Reb! Hm, började inte jättebra asså! Ruschade in till Norrtan för att lyckas köpa middagsmat, blev utelåsta och vänner som bangade! Utgång hanns det med också!

Ledighet vecka 1

Publicerad 2012-06-16 21:56:00 i Vardagliga livet,

Degade de första lediga dagarna på lovet, så otroligt skönt! Gick på systers skolavslutning, drog ut på sjön för fiske, medbjuden ut på krogrunda, jobbade för första gången på ungefär 1 månad, träffade Bob och Reb och kollade på Sommerburst samt Glee! Mys :)

Rix fm festival

Publicerad 2012-06-10 20:51:00 i Vardagliga livet,

Drog iväg till Kungsan för lite Rix fm festival med Räk, Bob och Reb! Braklunch på Mc'eDonken och sminkfrossa vid skivsigneringsbåsen! 5 nagellack och 1 läppstift rikare, a' 10 kronor styck. Lika bra att lagra!

Vädret var toppen, inte för regnigt och inte för varmt! Underbart! :D


STUDENT!!!!!

Publicerad 2012-06-09 15:05:00 i Vardagliga livet,

Kanske inte det man riktigt önskar sig den dagen man ska ta studenten och vill piffa till sig, men försov mig faktiskt! Champagnefrukost i parken väntade tillsammans med dröser av andra lyckliga studenter! Lämmeltåget gick vidare till skolan för frukost och mössignering. Taggade inför utspring stod vi alla med bultande hjärtan för sista gången som elever på Roden!

Oförglömlig tur runt på stan på Te09:s pråliga flak och sista gången som en klass... Riktigt kul var det oavsett!

Hem för Mottagning och släktingar med gratulationer! :D God mat och mys i trädgården!

Förkrök hos Reb framåt kvällen, med avslappningsband?! Haha, Räk kom senare och vi hann hänga en kort stund innan det var dags för slutskiva på Club 12. Hmm, vet inte riktigt vad som ska sägas om den, mer än att tiden gick sjukt snabbt. Hann vi ens göra något??

Tack för 3 underbara år tillsammans tjejer!





Te09:s grillparty!

Publicerad 2012-06-07 23:25:00 i Vardagliga livet,

Nationaldagen spenderades i Harka med, trot eller ej, hela klassen! Vädret gick från grått under inköpen på förmiddagen, till strålande sol strax efter att alla hade ramlat in, kunde inte ha blivit bättre timing! Lite aktiviteter stod på schemat och köttet för dryga 30 pers puttrade stadigt på grillen framåt kvällen!

Spenderade natten i mitt 3: hem, hos kära lilla Kråkan! Snudd på att jag nästan räknas som det tredje barnet asså, haha! Vill bara säga att jag verkligen uppskattar att jag får slagga hos dig, när det krisar med transport ut till landsbygden Reb!





Studentfirande nr 1

Publicerad 2012-06-06 10:55:17 i Vardagliga livet,

Seg och trött som jag var efter studentlunchen och fotograferingen, drog jag ändå över till pappa för att fira broderns student! Men när jag väl kommer dit, nej då har studenten lämnat festen och dragit till mamma! That just make no sense! Vad gjorde jag där liksom, aja träffade iaf farmor och faster med familj, så det var trevligt ändå!


I brist på bättre bild atm... Haha!

Idag blire grillfest med TE09 i Harka. Får se vad dagen bjuder på, hoppas på att regnet inte börjar ösa ner, för det skulle suga!

Det ljusnar vid horisonten!

Publicerad 2012-06-04 22:16:42 i Vardagliga livet,

Bevittnade Lommarrännet, med en hel del udda båtar idag! Grabbarna i klassen placerad sig inte sist i alla fall, så det var ju positivt! Drog sedan iväg upp på stan för lite shopping inför morgondagens studentfotografering! Några shorts, lite hudfärgat och annat smått och gott! Vågar inte ens kolla kontot på hur mycket pengar som finns kvar...

Telefonen dampade sönder idag, och skapade en del irritationsmoln som cirkulerade runt ett tag. Inte kul alltså, fast jag får väl skylla mig själv. Förstod att den inte var att lita på...

Missar tvillingbroders utspring i morgon p.g.a just fotograferingen samt studentlunchen. Hade varit kul att vara med, blir till att komma till hans minimottagning (har den stora tillsammans med mig på fredag) och parta galet (?!) Haha!




Ordentlig kärlek 3:20 och framåt!

Slutskivan!

Publicerad 2012-06-02 22:12:50 i Vardagliga livet,

1. Makeup
2. Skål
3. Fnissar
4. Musik
5. Dansar
6. Blinkar
7. Fest
8. Vansinnigt kul
9. Kram
10. Förälskad
11. Puss
12. Hjärta
13. Lycklig

Fredagens planering!!

Snörvel snörvel

Publicerad 2012-06-01 20:03:26 i Vardagliga livet,

Tårarna rinner och näsan rinner... hm, dags för ett slut på detta tycker jag! Bara jag är frisk till tisdag så blir det bra, annars finns det inte mycket jag kan göra. Det som sker det sker!

Helgen bli en bakhelg! Drömtårtor, födelsedagstårtor och maränger ska göras! Samt att Systemet måste besökas för lite festligheter ;)

Behöver jag för övrigt säga att jag har så grymt tråkigt på kvällarna! Vad finns det som man kan göra egentligen? Jag vill ha läxor!! xD

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela