Saltpetersyra

Loov - Gåsgom

Publicerad 2010-03-05 21:48:34 i Vardagliga livet,

Japp, det stämmer. Har haft lov i en vecka nu och bara slappnat av. Tagit det lugnt, träffat vänner, gjort en massa nytta och pluggat... Fick en mössa idag också, os-mössan. Hehe, skitsnygg :D Ska ta och spendera de sista lediga dagarna med att plugga, städa, shoppa och troligtvis klippa brodern för en liten summa.

Ibland skiter sig svenskan något totalt! Eller är det misslyckat försök till snabb kommunikation? Skulle skriva diskuterade, men det blev dkuledikuteradet. Nej, man får nog skärpa sig lite tror jag ;)

Var med Challe och Anki idag förresten, riktigt mysigt. Vi bakade chokladkladdkaka och spelade alfapet - jag vann (a) Ville skriva gåsgom, men de andra ansåg att ordet inte riktigt var godkännt. Får väl ta och börja använda ordet så att det blir accepterat i dagens samhälle för det blev inga träffar på ordet på Google heller.

Ha det bäst!

Kommentarer

Postat av: Challe!

Publicerad 2010-03-07 15:58:32

hehe det var mysigt det får vi göra om :) fast då kanske vi ska baka muffins i stället :P

och carro gåsgom kommer aldrig finnas! ;D

Postat av: The supervisor

Publicerad 2010-03-13 00:03:17

Det var riktigt mysigt! :D Vi får nog baka muffins då, eller så byter vi kladdkakerecept så det verkligen blir en kladdkaka. Och Challe! Jag ska se till att gåsgom kommer att bli ett ord i den svenska akademins ordbok! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela