Saltpetersyra

Personer förändras, men minnen består

Publicerad 2012-01-09 22:02:09 i Vardagliga livet,

Vissa saker vill man aldrig slänga, denna lapp är en sådan sak... Den har några år på nacken och kommer från en person som hade en stor plats i mitt liv.

Ibland är det väldigt intressant (på gott och ont) att rota bland gamla saker och gamla minnen, för att få minnesfragment från just det tillfället där det materialla har sin förankringsplats. Det är intressant att ett föremål kan få en att färdas tillbaka till den platsen och den tiden, och återigen se det som utspelats.

Jag minns att du berättade att du, då du hade vaknat tidigare än oss andra, skrivit dessa små kärleksförklaringar, i ren impuls till oss alla. En väldigt gullig handling, och vi blev väldigt glada inombords då vi alla hittade dessa små lappar.

Gamla minnen poppar ibland upp. Ibland önskat och ibland oönskat. Vissa saker vill man inte förlora, men de försvinner ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela