Saltpetersyra

Täby Centrum

Publicerad 2011-08-15 21:02:43 i Vardagliga livet,

Stack till lilla Täby Centrum med Kråkan idag! Riktigt trevligt var det. Gjorde av med 860 kronor, vilket ändå inte var så illa. Fyndade en mysig luvtröja, tunna mjukisbyxor, linne och en BH på på H&M och även ett par rutiga 365 Sunshine-shorts på MQ. Efter att varit inne i nästan varenda affär som Täby har att erbjuda så stack vi till Taco Bar och käkade lite välförtjänt med mat! Efter det tog vi en snabbis in på Clas Ohlson utan att hitta något.

Vi har kollat runt efter saker som vi skulle kunna inreda lägenheten om Pokerligan flyttar ihop efter gymnasiet. Snacka om att lägenheten kommer att vara fräsch! :D Med ommålade loppisfynd och en personlig prägel på allt! Mysigt!

Någonting som jag vill ha är följande små glasaskar, ursöta och praktiska. Eller varför inte någon av dessa små glasfåglar eller skålar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela