Saltpetersyra

Kräftskiva

Publicerad 2011-08-12 22:56:08 i Vardagliga livet,

Har haft Kräftskiva här hemma med en hel drös av familj och bekanta, främst Kjells släktingar faktiskt. Lika trevligt som vanligt med mycket mat (Kräftor!!) Så sjukt gott alltså, speciellt om det är hemkokta Erkenkräftor! Tyvärr började det bli lite småkyligt framåt efterrätten, men det löstes med lite filtar och varm dricka. Och hua, de minsta barnen badade i vår pool (och där var det kallt kan jag säga) Barnen tyckte i alla fall att det var varmt sa dom, men hur det än var så visade det sig att det visst var lite kallt ändå efter att de hade gått upp.
Händerna stinker skaldjur och naglarna har blivit lite smågula, men oj vad det är gott och mysigt med dessa augustiträffar!

Tyvärr så missade jag Pokerligen/Loppisligan/Kelpligan/Tantligans hjärterturnering med taccos, men det kommer flera dagar kan jag lova! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Nybliven student, som med ostadiga ben ska bege sig ut i livet! En drömmare som för var dag ser hintar om hur framtiden kan till att se ut. Förtydligan: Bloggnamnet är med vilja felstavat.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela